Ahad, 22 Januari 2017

SENARAI PEMENANG AJL KE 31


Anugerah  Juara Lagu  yang ke 31 .. berlangsung pada 22 Januari 2017.. Alhamdulillah memandangkan hari ni dah settle kerja .. so boleh layan AJL  secara live ok... tapi bukanlah live di dewan sana..cuma live di kaca tv3 ....

So sesape yang tak sempat tengok uolls boleh guna teknologi hujung jari .. youtube semua adakan ..just perlukan internet ... bagi sape-sape yang nak tahu keputusan pemenang Anugerah Juara Lagu ke 31 .. meh sini CikYana umumkan senarai pemenang




Anugerah juara lagu ke31,AJL31,senarai finalis AJL31,pemenang Anugerah juara lagu ke31,senarai pemenang AJL ke31,tonton AJL  ke31 secara live, live steaming AJL31,gambar AJL ke 31 , persembahan terbaik AJL ke31 , vokalis terbaik AJL ke31, red carped anugerah juala lagi ke31,gamabr finalis anugerah juara lagu ke31






♡JUARA ANUGERAH JUARA LAGU KE31

- Lelaki teragung (Dayang nurfaizah)


♡NAIB JUARA ANUGERAH JUARA LAGU KE31

-Terimaku Seadanya (hafiz & misha omar )


♡TEMPAT KETIGA ANUGERAH JUARA LAGU KE31

-Sudah ku tahu (projector band)


♡PENYANYI VOKAL TERBAIK ANUGERAH JUARA LAGU KE31

-Lelaki teragung (Dayang Nurfaizah )


♡PERSEMBAHAN TERBAIK ANUGERAH JUARA LAGU KE31

- Hang pi mana (khalifah)


Tahniah untuk ke semua finalis Anugerah Juara Lagu ke31



3 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...