Khamis, 18 Ogos 2016

IVITA MEMANG BERKESAN PADA EYEBAG DAN DARK CIRLE



Dah lama nak share tapi tak tershare jugak . akhirnya petang nieyh berpeluang lepak bersama blog cikyana ..so far okaylah .. walaupun tak ckup tidur . kerja tak menentu so jadual tidur pun tidak menentu jugak . padahnya dapatlah kawan baru di raut wajah cikyana eyebag bersama dark circle .. 

kadang - kadang terbaca jugak tips-tips nak hilangkan eyebag dan dark circle nieyh . . cuma kena rajinkan diri untuk apply tips - tips tue . . so far . . sebulan yang lepas cikyana dah share satu produk kecantikkan mata .. iaitu ivita .. 

lingkaran gelap bawah mata, eyebag,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, krim ivita dark circle

kalau korang nak tahu tentang ivita dark circle nieyh ataupun belum baca lagi entri tersebut . korang boleyh jenguk-jenguk  link kat bawah ni 

http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2016/06/ivita-hilangkan-lingkaran-gelap-bawah.html


and now . konon-kononnya nak jadi testimonilah ... alhamdulillah selama sebulan lebih cikyana apply krim nieyh supaya eyebag dan dark circle hilang . . alhamdulillah krim nieyh berkesan pada raut wajah cikyana ..buktinya tengok gambar dibawah sebelum dan jugak selepas 

tips kecantikan , hilangkan eyebag , hilangkan dark circle , tips dark circle, tips eyebag ,

kedua-kedua gambar disnap menggunakan kamera fon biasa . dan tiada sebarang pengeditan berlaku . .
dan . . pic sebelum apply krim ivita tue just cikyana pakai eyeliner sahaja .. 
selepas sebulan apply ivita ..hasilnya gambar tanpa sebarang make-up .. 


cikyana tak menjanjikan sesiapa yang pakai krim nieyh kesannya cepat kelihatan ..tidak sama sekali .. cikyana pun nak hilangkan eyebag dan dark circle nieyh  ambil masa sebulan lebih . . 

so korang yang nak try jugak krim nieyh . . boleyh apply kat bawah ni 


https://www.facebook.com/Mata-cantik-287672421569798/?fref=nf

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...