Sabtu, 25 Jun 2016

IVITA HILANGKAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA



Meh sini CikYana nak share satu produk nieyh . sesuai bagi uolls yang mengalami mata panda ..mata eyebag ...CikYana juga salah sorang yang mengalami lingkaran gelap bawah mata ...
ialah kekadang tidr lewat . balik keje pun lewat . so  hari tue dah try serum untuk mata . tapi still tak berkesan apa pun. naseb baik lah harga berpatutan saja . so CikYana tak berputus asa . CikYana cuba produk dari 'Cassialeaf ' 


lingkaran gelap bawah mata, eyebag,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, krim ivita dark circle

iVita dark circle yang nie CikYana gunakan nak hilangkan kesan lingkaran gelap bawah mata mahupun eyebag . berkesan atau tidak itu tidak dapat diketahui lagi .sebabnya CikYana baru ja pakai tak sampai seminggu pun lagi . so kesannya kena tunggulah .


lingkaran gelap bawah mata, eyebag,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, krim ivita dark circle

sebesar ini krim ivita dark circle . so CikYana grab dua ..




cara nak pakainya amat mudah . hanya sapu pada bahagian bawah mata . 
first sapu krim nie ..wah berangin-angin je kat bawah mata . best bila pakai ..lama-lama dia akan rasa panas-panas and then sejuk . . .

berkaitan dengan harga . semua orang mampu milik . time CikYana beli nie time promosi la uolls ...sebab tue CikYana grab dua krim nie . harganya rm50 . free postage lagi .. 


antara kelebihan krim ni ..

lingkaran gelap bawah mata, eyebag,cara hilangkan lingkaran gelap bawah mata, krim ivita dark circle


so uolss mana-mana yang pernah pakai krim nie . feedback la pada CikYana oke . .
dan sapa-sapa yang berminat nak mencuba krim dark circle i uolls boleh contact dengan 











2 ulasan:

  1. Salam,nak tanya ada perubahan tak bila pakai krim ni??

    BalasPadam
  2. berkesan dear ..boleh baca entri ni
    http://cyanxkamo.blogspot.my/2016/08/ivita-memang-berkesan-pada-eyebag-dan.html

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !