Rabu, 2 Mac 2016

KENAPA BAWAL EXCLUSIVE MAHAL ?





bawal exclusive , harga bawal exclusive , tutorial tudung , tutorial shawl , kenapa bawal exclusive mahal .


Bagi peminat tudung bawal . semestinya pastikan kelainan gaya serta jenis kain . .untuk dibentukkan pada si pemakai . . bila ditengokkan pada bawal exclusive sememangnya memang betul - betul exclusive dari segi harga mahupun batu-batu yang tersususn pada tudung tersebut . . 

first time  melangkah kaki ke butik bawal exclusive nieyh . . memang telan air liur jugak la bila mata tertatap pada harganya . . OMG !!!sukar untuk percaya . tapi paksa mata untuk percaya jugaklah . .  sehelai rm40 ke atas jugaklah tudungnya . . batal hasrat untuk membeli . . cukup sekadar menjamu mata . . bawal exclusive sememangnya mahal . . dan boleh mencecah ribuan ringgit. . semenjak follow page bawal exclusive . . jamu mata dengan tdudung mahal nieyh . . kira-kira tudung nieyh mahalnya mencecah 4 ribu beb !! oMG !! . . 

disebabkan mahal sampai beribu riban . . owner tudung bawal exclusive tampil untuk membuat penyelasan , kenapa tudungnya mahal dan sebegitu mahalnya .. 


bawal exclusive , harga bawal exclusive , tutorial tudung , tutorial shawl , kenapa bawal exclusive mahal .


untuk mengetahui lebih lanjut korang boleyh research page nieyh

https://www.facebook.com/BawalExclusive/?pnref=story

2 ulasan:

  1. menggeletar tgk harga..tapi mana yg mampu tu apa salahnya beli kan..hehe biar padan dgn bajet..;p

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !