Isnin, 14 Disember 2015

RESEPI MAYONIS




resepi mayonis, mayonis , krim mayonis,cara membuat mayonis ,



Sekarang semua benda nak kena beli dengan harga yang kadang tak boleh jangka. Apa kata uoolss cuba buat mayonis sendiri..
.

Bahan-bahan:
2biji telur
2sb cuka
1st garam
2st gula
1cawan minyak masak


Cara membuat:
Blend semua bahan bahan dalam 15 minit, masak kejap 
bila dah berketul-ketul tutup api, 
tapiskan minyaknya, 
biar sejuk kejap pastu blend sehingga halus. Siap!


Selamat mencuba ya!

p/s: sumber facebook

CPUV 100- 103 : PETROSAINS,UMOBILE & COOL TEA

                 cpuv ke 100-103 , petrosains illusions, tea herba, umobile , cara tingkatkan earning nuffnang,


CPUV KE 100 : PETROSAINS ILLUSIONS 

menariknya tentang petrosains illusions . . tgk laa video kat bawah , , atau pown kalau nak jelas lagi uolss boleh terjah http://www.petrosains.com.my/programmes/illusion/




CPUV KE 101 : UMOBILE YEAR END PROMOTION

Sempena penghujung bulan disember . . pihak umobile dakan promotion habis-habisan untuk pengguna umobile . . 

cpuv ke 100-103 , petrosains illusions, tea herba, umobile , cara tingkatkan earning nuffnang,



CPUV KE103: COOL TEA AWARENES

cool tea merupakan sejenis tea herba untuk kesihatan ,,terutama kesihatan bahan kita..uolss yang nak mencuba produk cool tea herbal nieyh boleyh terjah sini http://lifestyleawarenessteas.com/
Lifestyle Awareness Teas



Isnin, 7 Disember 2015

CPUV KE 99 : HUAWEI MATE S



huawei mate5 , kelebihan huawei mate5 , cpuv ke 99 huawei mate5,


cpuv yang pertama bagi pengakhiran tahun 2015 . . bagi bulan disember . . kali nieyh cpuv datangnya dari syarikat mobile fone . . iaitu sejenis fone yang tiada kurang tandingannya jugak . . "huawei"


Huawei Mate S ,huawei mate5 , kelebihan huawei mateS , cpuv ke 99 huawei mate5,

bagi uolls yang tengah pening-pening nak cari telefon yang sesuai dengan korang . . mungkin uolls diluar sana boleyh try huawei keluaran terbaru nieyh . . . 

nk tahu spec boleyh la terjah sini HUAWEI MATE5

Selasa, 1 Disember 2015

DATO SINI NURHALIZA KEGUGURAN




Salam takziah buat penyanyi number satu malaysia Dato Siti Nurhaliza Taruddin yg baru sahaja meluahkan berita kesedihan beliau bersama-sama peminatnya di laman sosial . . Dato Siti sempat mengandung hanya dua bulan sahaja dan mengalami keguguran . Moga dato Siti dan sekeluarga tabah seadanya 



“Bismillahirahmannirohhim … Tanggal 1hb Dec… Rasanya sudah sampai waktu & ketika yg sesuai utk Ct kongsikan dengan peminat & followers tersayang. Mula mula Ct ingin sangat berkongsi cerita indah namun Ct percaya semua dugaan ada hikmah dariNYA..Ini semua meningkatkan lagi keimanan Ct kepada PENCIPTA Ct”

“Memang tak mahu menafikan berita kehamilan kerana ia Anugerah terindah yg lama Ct nantikan dan sudah pastinya peminat yg mendoakan juga..Nak mengiyakan pun takut, kerana Anugerah ini terlalu baru dan ‘FRAGILE’ untuk di hebahkan.Hanya memohon masa yang sesuai”
“Ternyata, Allah SWT pinjamkan Anugerah ini utk seketika..sempat 2 bulan Ct kandungkan dan Ct keguguran..Ct Redha dan jauh di sudut hati amat bersyukur kerana Allah SWT beri Ct jawapan diatas doa Ct.. inshaAllah semoga ia permulaan untuk Anugerah yang seterusnya,”
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...