Selasa, 18 Ogos 2015

KAMERA SAMSUNG GALAXY A8 16MP ?? BIAR BETUL ..




review samsung galaxy a8,kelebihan samsung a8,kekurangan samsung a8,harga samsung a8.samsung a8 kamera untuk selfie,samsung a8 kalis air



Samsung baru saja meluncurkan smartphone terbarunya untuk kelas menengah ke atas bernama Galaxy A8. Smartphone terbaru samsung ini menjadi seri penerus Galaxy A yang cukup sukses menyita perhatian sejak tahun lalu. Galaxy Aatau Alpha proyek merupakan flagship smartphone Samsung yang dibuat dengan body metal. Tak seperti ponsel Samsung lainnya yang menggunakan bahan plastik, Galaxy A memang terlihat lebih kuat dan elegan.

Nak tahu lebih lanjut samsung galaxy a8 .. apa kelebihan dia serta kekurangannya ...
dan harga samsung a8 di pasaran .. kolang boleyh jenguk webside samsung .. 
klik sini ->  samsung galaxy A8

3 ulasan:

  1. info bagus..tgh ddk ushar2 nak beli hnset jgk...

    BalasPadam
  2. dulu Fida pakai samsung jugak..tapi kecewa punya pasal langsung tak pandang dah samsung.Bukan apa..Serik..sekarang ni tengah berusaha mendapatkan Iphone 6+ pulak..hehehe

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum..hai2

    Saya menjual iphone,samsung,oppo,phone case,powerbank dan etc.
    jemput singgh blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ig @nurnasuha96_

    whatsapp +60196117811

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !