Khamis, 28 Mei 2015

CPUV KE 66 - 70 : ZURICH INSURANCE, TOMORROWLAND , COLGATE 360 , MAXIS ONE PLUS , & MC DONALD



Cpuv ke 66-70 , cpuv  tomorrowland , maxis oneplus one , CPUV/BE NUFFNANG KE-21:2014 OHM COLGATE, colgate 360 coarcoal , film tomorrowland , cara mendapatkan earnings cpuv nuffnang,

Cpuv ke 66 : zurich insurance 3 point 
Okeyh ini merupakan cpuv or iklan pertama cik yana dapat dari pihak nuff untuk bulan mei . . Alhamdulillah status dah pown credit .bermakna iklan dh pown hbis tempoh ..dh berhenti menari kat sidebar blog cik yana ..alhamdulillah earnings yg diperoleh utk iklan nieyh ..boleyh tahan jugak ..


Cpuv ke 67 : tomorrowland
Tomorrowland ? Eh..eh apa benda nieyh ..hah kalau korang nk tahu tomorrowland nieyh sebuah filem yg bakal ditayangkan pada 21 mei .. sekarang dh 28 mei .. so korang boleyh la terjah cinema berdekatan dgn korang ..korang leyh tgk sama ada filem nieyh best or tidak ..


Cpuv ke 68 : mc donald family ..
Mc donald menjelma lagi di blog cik yana ... korang yang kaki mcd mesti tahu kan ..mcd semestinya ada set terbaru untuk family ..mungkin hrga pown berpatutan ..mungkin menu pown baru..so terjah mcd berdekatan dgn korang. Iklan nieyh masih lagi menari nari di blog cik yana ..so far korang klik2 la ciked yer


Cpuv ke 69 : maxis oneplus one
Ok .. maxis pown dah ada buat promosi terbaru yeah ..dipanggil maxis oneplus one .. hah ..kalau korang nak tahu lebih lanjut lagi mengenai oneplus ine nieyh ..korang boleyh research kat sini. https://www.maxis.com.my/oneplusone

Cpuv ke 70 : colgate 360 coarcoal ..
Jangan disangkakan hanya camera 360 sahaja yang ada ... colgate 360 pown ada tau .. kalau apps camera 360 boleyh kasi perubahan pada muka korang .. mcm tue la dgn colgate 360 nieyh .. ok ..colgate 360 nieyh bukan sebarang apps okeyh .. tapi sejenis pemutih gigi .. yang menariknya ubat gigi nieyh mengandungi kandungan serbuk arang ..fungsinya dapat memutihkan lagi gigi ...so apa tunggu lagi ..cepat beli ..confirm semua nk gigi yang putih mcm gigi gazura dalam iklan colgate total white tue ..


Tq so much nuffnang kasi iklan berganda-ganda ..

2 ulasan:

  1. Wow! Banyaknyaaa.. pergghh masyukk.. apapun tahniah

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah, rezeki, tahniah yer...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !