Jumaat, 17 April 2015

HARI TERAKHIR DI MARINA COVE RESORT




hari terakhir kami semua berkursus di sini..entah bila lagi boleyh sampai kat sini lagi..apa yang nak dicakapkan ..kursus ni memang sangat happening ..memang sportingg gila...



Tukar baju..packing baju siap2 nak balik ...


Suasana bangunan resort.

Otw nak balik perlis ..sempat singgah pekan lumut nak shopping souviner untuk kawan-kawan dan juga family..sebagai kenangan datang perak nieyh ...



Souviner,makanan,serta baju dah pown dibeli . . Harga kat sini ada yang murah-murah ..better kalau nak beli baik survey2 harga dulu. . Contoh macam cik yana beli ikan bilis sambal dalam bekas kecil ..ada gerai yang jual 5 bekas rm10 .. dan ada yang jual 7 bekas rm10..so kena pandai pilih ..begitu jugak dengan keychain. . Kena pandai cari harga yang berpatutan.




Gerai-gerai kat sini korang boleyh shopping makanan hasil laut..macam-macam ada yang berasakan laut..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !