Rabu, 8 April 2015

DOA AGAR BARANG HILANG DITEMUI SEMULA



Uollss semua .. hari nieyh cik yana nak share kat korang semua satu doa .. doa apa tue ? . . Cik yana nak sharing-sharing 'doa barang yang hilang ditemui semula '


Korang-korang semua pernah kan hilang sesuatu barang . .tambah-tambah barang kesayangan korang . .barang pemberian oleh seseorang ..semestinya barang tersebut penting . . Tapi kalau barang tersebut hilang mula la korang rasa resah gelisah . . Mulakan sesi pencarian di merata-rata tempat . . 


At the same time cik yana jugak pernah berlaku perkara yang sedemikian rupa .. kadang2 tue barang yang disimpan lama dalam kotak bila teringat nak pakai semula . .cari2 tiada pulak ..mula kita nak geram kan . . Kadang-kadang letak di tempat lain ..carinya di tempat lain . 


Apa kata kita cuba amalkan doa dibawah ni. . 


Doa barang yang hilang ditemui semula , koleksi doa , doa kehilangan barang



Barang hilang .. try baca doa nieyh . . Tapi bukan lepas-lepas korang baca barang yang hilang tue akan muncul didepan mata ibarat magic . . Bukan yaa . . 
Mungkin selepas korang baca doa nieyh . . Allah akan bagi petunjuk dan ingatan semula di mana barang tue berada . . Dengan usaha kita insyaAllah akan jumpa semula . . 


NOTED :amalkan doa ini . . InsyaAllah atas keberhasilan dan usaha akan jumpa semula ..




2 ulasan:

  1. bagus ni . selalu letak barang , hilang entah ke mana dah lupa . huhuu

    BalasPadam
  2. Terima kasih atas perkongsian. Elok kita berdoa kalau barang hilang daripada merungut meroyan tak tentu pasal.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...