Jumaat, 17 April 2015

CPUV KE-63 --65 :SUNSILK PINK VARIANT,TGIF MEAL FOR TWO ,DIGI POSTPAID



Cpuv ke 63 :sunsilk pink variant ,cpuv ke 64: tgif meal for two , cpuv ke65 : digi postpaid , CARA CASHOUT NUFFNANG,  , cara mendapatkan earnings cpuv nuffnang,


Cpuv datang lagi untuk bulan april nieyh...alhamdulillah melekat jugak cpuv dalam blog cikyana..ternyata cpuv untuk bulan april banyak jugak..ada lagi yang masih "on going" .. so far.. 3 lagi cpuv baru datang menjenguk blog yana..tq nuffnang ..apa yang menariknya pasal cpuv baru nieyh ?


Cpuv ke-63 : sunsilk pink variant

Ok..kali nieyh advertiser kasi iklan sunslik untuk menari-nari di sidebar blog cikyana ni. . .sunsilk ada kempen terbaru .. iaitu kempen "sunsilk pink variant"..so cikyana dah lama tinggalkan produk sunsilk nieyh.lamanya tak pakai syampoo sunsilk.. sekarang dah mula beralih pada syampoo lain..

Apa yang menariknya  tentang kempen sunsilk ni ..korang berpeluang untuk menang sebuah Kamera Selfie Casio EX-TR50 yang bernilai RM3000 hanya dengan ambil gambar selfie rambut anda dengan Sunsilk Smooth & Manageable. Huiyo. ..Siapa nak bagi kamera harga ribu-riban secara percuma macam ni. Cara nak menang tu mudah sangat pulak tu. Apa lagi? Ambil selfie rambut korang dengan shampoo Sunsilk Smooth & Manageable sekarang. Kalau korang yang berhijab ..pakai tudung tu jangan kecewa...korang boleyh  selfie guna tudung pun dengan gaya yang kreatif, insyaAllah rezeki korang ada, menang lah tu...


Cpuv ke-64 : TGIF _ MEAL FOR TWO


Cpuv ke 63 :sunsilk pink variant ,cpuv ke 64: tgif meal for two , cpuv ke65 : digi postpaid , CARA CASHOUT NUFFNANG,  , cara mendapatkan earnings cpuv nuffnang,


TGI friday  meal for two. . Memperkenalkan dua menu yang berbeza dengan harga yang berpatutan sekali ..tak sampai 50 pun korang..harganya rm45.90 .murah kan ?? ..berpatutan dengan makanan tersebut...



Cpuv ke-65 : DIGI POSTPAID

banyak kali jugak advertiser digi kasi cpuv nieyh ..bukan kali pertama tapi entsh kali ke berapa.. bulan lepas pown digi ada memperkenalkan benda yang baru..so bulan nieyh semestinya ada khabar berita yang baru..digi sekarang tengah mempromosi smartplan melalui nuffnang ..korang boleyh pilih pelan high voice untuk panggilan telefon atau  high data untuk internet sahaja..btw cikyana pernah berkolabirasi dengan digi seketika waktu . . High data untuk internet ..tapi disebabkan kawasan rumah yana line untuk digi tak berapa elok..so stoo digi smartplan dan beralih arah ke celcom .. so pihak digi jangan marah yer..hehehe

2 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...