Rabu, 8 April 2015

CPUV KE-62 : MCDONALD FROZEN FANTA



Cpuv ke 62 mcdonald frozen fanta , mcdonalds , kupon percuma dari mcdonalds


Cpuv ke 62 datangnya dari mcdonald . .ini kali pertama mcdonalds berkolabirasi dengan nuffnang ..dan kali pertama mcdonald terjah blog yana . . 


Apa yang menariknya tentang mcdonalds ni ..mesti ada mcdonalsd nak promote apa-apa yang terbaru kan . . 


Mari sini cik yana ceritakan ..kalau korang nak tahu . .mcdonald telah keluarkan dua minuman baru . . Iaitu
Fanta frozen & coco cola frozen . . Dua produk baru mereka pastinya korang ingin merasai. . Mcdonald ada nak ber korang kupon percuma untuk merasai dua produk terbaru mereka ..

Cpuv ke 62 mcdonald frozen fanta , mcdonalds , kupon percuma dari mcdonalds

Hanya klik pada gambar di atas . . Korang perlu download kupon percuma kat atas atau kuon  yang bernari nari di sidebar blog cik yana . . Mudah bukan . . 


Promosi fanta frozen dan coco cola frozen bermula 1 april 2015 sehingga 30 april 2015 . . Sebulan sahaja 

10 ulasan:

  1. kitew pun dapat jugak pagi tadi..
    Semoga murah rezeki semua blogger Malaysia kan..kite dah follow awak.
    Meh la jenguk umah kite yg baru siap tu
    http://afidahazmi88.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah ..rezeki masing2 kan ..

      Padam
  2. Balasan
    1. Yeah.memang best ..bkn senang nk kumpul earnings

      Padam
    2. Yeah.memang best ..bkn senang nk kumpul earnings

      Padam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !