Rabu, 8 April 2015

CPUV KE-58 - 60 : UMOBILE ,IKEA BED & BATH , CICAKAMN 3 PRIMIER



Cpuv ke 58 : umobile , cpuv ke 59 ikea bed and bath , cpuv ke 60 cicakman 3 , sinopsis cicakman 3 , tips berblogging , apa itu nuffnang,


Ada cpuv bulan lepas dh pun bergelar status credited tapi masih belum update lagi  . . 


Cpuv ke-58 : umobile-banner ads

Sapa yang tak kenal dgn umobile kan . . Mesti umobile ada buat kempen yang gila-gila. . Apa yang umobile kempen kan ...haha .. bagi peminat gadget handphone iphone 6 . . Yang idamkan selama ini iphone 6 . . Boleyh la dapatkan iphone dengan harga rm98 . . Tapi ada syaratnya . .kalau nk tahu syaratnya godek2 la laman web umobile . . Pasti anda teruja


Cpuv ke-59 : IKEA bed & bath 

Siapa yang x kenal dengan IKEA . .salah satu gudang untuk membeli belah barang perabut yang warna warni di mata anda . .bukan sahaja perabut malah banyak lagi. . Untuk keperluan rumah anda . . Soo ikea mesti ada buat sale terbaru dan mengeluarkan perabut terbaru untuk bilik tidur . .so apa tunggu lagi grab laa kalau bekenan .. jangan lupa godek2 ikea .. tak pun korang boleyh kunjung terus ke ikea ..


Cpuv ke 60 : cicakman 

Korang peminat cicakman ? . . Tiba masa cicakman berkolabirasi dengan nuffnang . . Mesti ada promosi yang hot2 lagi untuk kutipan filem ni walaupown filem ni dah mencecah juta . . 





1 ulasan:

  1. alhamdulillah rezeki . cpuv ni pon ada juga melekat kat blog :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...