Khamis, 5 Mac 2015

TAWARAN FREELANCE MODELLING ?



Assalamualaikum dan salam sejahtera para pembaca blog cik yana . .anyway thanks to korang semua yang sudi godek-godek blog cik yana nak tahu about cik yana . . 


So far . .memandangkan petang semalam . .cik yana off day . .so tunggu apa lagi . .takkan la nak duduk je dalam rumah mereput ja dalam bilik cik yana . .tempat yang menenangkan jiwa cik yana tue . .tempat lepak cik yana dalam bilik cik yana la . . So takkan la sepanjang hari nk mereput dalam bilik kan . .so apa kata kita keluar jejalan . .mana tahu ada rezeki ? Ada job free ? Terjumpa jodoh ka kan mana kita tau . . 


Petang kelmarin . .dalam fikiran cik yana nak ke satu vendor boutique nieyh . .memang dah lama teringin nak pegi citu . .nak tengok apa yang menariknya tentang vendor boutique ni . . Ternyata hasrat cik yana sampai jugak ke lokasi demikian . . .


So . .korang2 yang stay area utaqa ni . .especially area perlis indera kayangan ni . . Orang2 perlis boleh la kunjung salah satu vendor boutiqe kat kangar nieyh . .vendor boutiqe yang diberi mana "evaafifa boutiqe"


First time jejak kaki kat vendor butik perlis nieyh . .mak oiii rambang mata di buatnya . .macam2 uolls ada tau . .dari makanan ,minuman,baju,set alat makeup,set kecantikan , dan banyak lagi lah ..sampai cik yana pown tak tahu mcm mana nak cerita lagi . .


So cik yana sempat la grab dua helai tudung satin bawal lace . .cantik harga pown berpatutan 

freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,liyana rohazi,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,
freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,



Taraaa . .hah freelance modelling tudung bawal pulak cik yana .. .teringin nak jadi model . . Haha lupakan saja hasrat tue . . Tudung bawal satin lace warna pink . Wahh pink terang pulak tue . Corak pown cantik soo apa pikir lagi duit pown dah ada grab jugak laa yang ni . .



freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,,liyana rohazi
freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,,liyana rohazi


Yang ini lagi sehelai pilihan cik yana . .warns hijau turqouise . .ehh jap2 tudung bawal ke shawl ni ..? Jangan pening . .ini tudung bawal lace . .sengaja cik yana jadikan tudung bawal ni macam shawl . .mudah pakai . .


Tudung bawal satin lace ni senang dibentuk . .licin . .lihat saja model di atas ...kihkihh perasan ja lebih cik yana ni . .lepas2 beli balik rumah terus gayakan dengan tudung ni tanpa gosoknya dahulu . .yang penting harga pown berpatutan rm10 harga offer . .


freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,

Beginilah rupa vendor boutiqe yang cik yana cita tue . ...cantikkan . .macam2 barang terjual . . 


So korang yang nak mengenali lebih dekat lagi vendor boutiqe ni . .boleyh laa dpt info di sini . .opss lupa . .menerusi online pown korang boleh grab barang dalam boutiqe ni


freelance modelling,model tudung bawal satin ,tudung bawal satin lace,tutorial tudung bawal satin ,tutorial tudung bawal jadikan shawl,vendor boutique di perlis ,evaafifaboutique,


Ada lagi barang2 yang cik yana shopping sini . .kalau nak tahu apa tunggu entri yang seterusnya






5 ulasan:

  1. Cantiknyaa tudung tuuuu... lama dah berkenan..

    BalasPadam
  2. tudung bawal pakai camne pon cantik ! :)

    kite dah follow awak..
    jemput ke blog kite ye.. :)

    www.jajasutera.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tue kak . .2 in 1 katakan . .dri tudung bawal leyh jdikan selendang . . Yana dh follow blog kamu ..salam pkenalan

      Padam

  3. I am a private loan lender which have all take to be a genuine lender i give out the best loan to my client at a very convenient rate.The interest rate of this loan is 3%.i give out loan to public and private individuals.the maximum amount i give out in this loan is $1,000,000.00 USD why the minimum amount i give out is 5000.for more information

    Your Full Details:
    Full Name :………
    Country :………….
    state:………….
    Sex :………….
    Address............
    Tel :………….
    Occupation :……..
    Amount Required :…………
    Purpose of the Loan :……..
    Loan Duration :…………
    Phone Number :………
    Mobile Number: +919910768937
    Contact Email osmanloanserves@gmail.com

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...