Khamis, 5 Mac 2015

KISS PROOF LIPSTIK PILIHAN CIK YANA




Kiss proof lipstik,kelebihan kiss proof lipstik,harga kiss proof lipstik,


Kiss proof lipstik yang sekarang tengah hot dan meletup gitu . .korang dah cuba apa kesannya ? Memandangkan lipstik ni boleyh dikatakan waterproof . .so cik yana tercari2 di mana jualnya lipstik ni . . Sebab kelebihannya yang pertama ialah waterproof . .so bila kita makan or minum xde la dia hilang atau lipstik melekat pada cawan kan . .


Tercari-cari lipstik nieyh . .akhirnya jumpa jugak . .semalam jejalan satu vendor boutiqe ni . .nmpak pulak lipstik ni soo tanpa lepaskan peluang cik yana grab la satu lipstik ni . .nak mencuba . .


Kiss proof lipstik,kelebihan kiss proof lipstik,harga kiss proof lipstik,

Banyak pilihan warna kiss proof lipstik ni . . Kalau x salah sampai 19 warna yang berbeza . .so far cik yana  pilih no.10 . . .cik yana dah cuba pakai . .alhamdulillah memang proof . .sebab apa warnanya langsung tak pudar . . 


Kelebihan kiss proof lipstik ni 

•tahan lama
•tidak melekat pada gelas
•lipstik dalam kategori matte
•tidak berkilat
•warna yang sangat natural
•kiss proof boleh diasah (lipstik pencil)


So korang tunggu apa lagi yang mana nk mencuba lipstik nieyh boleyh la . .harganya pown mursh . .xsampai rm10 pown . .ikut jugak kedsi yang korang beli . . Macam2 harga yang diorang letak . . 


5 ulasan:

  1. boleh tau beli dekat kedai mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yana beli di vendor boutiqe kat perlis . Boleyh search ig evaafifa_boutiqe . .menerusi online pown dia jual jgk

      Padam
  2. Yana beli di vendor boutiqe kat perlis . Boleyh search ig evaafifa_boutiqe . .menerusi online pown dia jual jgk

    BalasPadam
  3. Dah beli. But, SR tak sesuai dengan Kiss Proof ni sebab bila pakai bibir jadi makin kering. Sobs T.T

    BalasPadam
  4. saya pon teringin nak cari 1..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !