Jumaat, 6 Mac 2015

KEK BISKUT MARIE DIBANJIRI OLEH CHEESE



Kek marie dibanjiri cheese,kek marie cheese,resepi kek marie cheese,kek marie cheese online ,bahan kek marie cheese,kek coklat cheese leleh


Kek marie cheese . . First time merasa kek marie cheese nieyh . . My feveret cik yana kalau berkaitan dengan cheese leleh nie . . Sincely kek coklat moist bersama cheese je kan . . Kali nieyh kek marie cheese .sungguh sedap sekali . .

Kek x terlalu manis . .menyebabkan cik yana makan sambil dating dengan blog kecintaan cik yana . .sedar tak sedar kek marie cheese dh habis sebekas ni . . Omg rasa menyesal pown ads sebab habiskan semua . . Kiranya ecok kena beli lain laa . .simpan stock kek marie cheese dalam peti sejuk habuan mengidam pada masa yang tak tentu . . 


Untuk pengetahuan korang . .kek marie cheese ni sama seperti kek batik . .uolls diluar sana tahukan bagaimana rupanya kek batik . . Ala-ala biskut marie dibanjiri dengan coklat . .simpan dalam peti sejuk and then dah boleyh mamam . . Macam ni jugak laa kek marie cheese . .biskut marie dilimpahi cheese . . Tertelan air liur seketika


Resepinya cukup ringkas dan seringkasnya . .xperlu pakai-pakai oven nak bakar kek ni . .x perlu bermain dengan tepung . .bahan-bahan pown simple . .yang paling penting save bajet . .kek sedap . .meh kita tgk macam mana nk buat kek marie cheese . .


Kek marie dibanjiri cheese,kek marie cheese,resepi kek marie cheese,kek marie cheese online ,bahan kek marie cheese,kek coklat cheese leleh


Senang kan . . Selamat mencubaa . .

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...