Jumaat, 20 Mac 2015

KEINGINAN NAK PAKAI DRESS TERCAPAI JUA



Sejak dua menjak nieyh . .bila selalu sangat tengok orang yang pakai dress . . Bukan dress yang pakainya dri pinggang ke lutut tue yer . .tapi maxi dress ala-ala jubah gitu . . Terdetik dalam hati teringin sangat -sangat nak pakai dress ni . .


Sincely, Memang susah nak cari . . Nak cari yang berkenan di hati . .rona warna serta coraknya . .malahan pula saiz badan badan cik yana yang hanya boleh pakai saiz xs ataupown s sahaja . .bergantung pada baju tersebut . . Kurusnya cik yana ni kan . . Kekadang sampai nk pilih baju yang berkenan di hati pown saiz dh habis di pakai orang . .tambah kalau nak beli baju persediaan raya punya la kena pusing sana sini ..


Cik yana pernah tanya tailor . .nak suruh tailor buatkan dress utk cik yana . . Tapi apa yang tailor tue cakap "kalau dress ni better beli sendiri lagi bagus" wahhh . .sungguh kecewa sedikit rasa dihati ni ..memang la boleh beli .masalahnya saiz dan design warnanya mmbuatkan cik yana payah berkenan di hati . .


So. .cik yana jelajah di IG baju2 . .kat situ memang banyak la pilihan cik yana . .rasa macam nk beli ja . .tapi satunya mmbeli dalam online ni kalau saiz baju tu xselesa dengan kita . .kita susah nak tukar yang lain . .so cik yana minta tolong dari adik yana . .dia yang measurementkan body cik yana ..setelah research baju yang cik yana bekenan . .


alhamdulillah dapat jugak keinginan cik yana untuk pakai maxi dress ni . .sempat juga posing sana sini . .
Cik yana pilih warna green emerld. .material kainnya sangat selesa dipakai . .macam kain lycra jugak . .taoi material kain ni sedikit lebih tebal . .dan yang penting tidak ikut badan . . Dress ni sesuai dengan yana walaupown saiz fit to m . .rasa takut jugak mula3 nak oder tue . .dh measurement semua beranikan diri utk oder . .alhamdulillah hasilnya seperti di bawah ..hanya labuh baju saja perlu di potong sedikit
.berpatutan dengan harganya termasuk postage hanya rm68 sahaja..

Dress,maxi dress,tips memakai maxi dress,tips berbadan kurus pakai maxi dress,corak maxi dress ,maxi dress murah,maxi dresd emerld green,maxi dress cotton spendex,maxi dress cantik


Dress,maxi dress,tips memakai maxi dress,tips berbadan kurus pakai maxi dress,corak maxi dress ,maxi dress murah,maxi dresd emerld green,maxi dress cotton spendex,maxi dress cantik


Dress,maxi dress,tips memakai maxi dress,tips berbadan kurus pakai maxi dress,corak maxi dress ,maxi dress murah,maxi dresd emerld green,maxi dress cotton spendex,maxi dress cantik


Dress ni cik yana jenguk2 dalam IG . .so kalau korang pown nak grab jugak boleh laa tengok 


Dress,maxi dress,tips memakai maxi dress,tips berbadan kurus pakai maxi dress,corak maxi dress ,maxi dress murah,maxi dresd emerld green,maxi dress cotton spendex,maxi dress cantik


Bagi yang tak da IG korang boleh jenguk fb  boutiqe ni .

Dress,maxi dress,tips memakai maxi dress,tips berbadan kurus pakai maxi dress,corak maxi dress ,maxi dress murah,maxi dresd emerld green,maxi dress cotton spendex,maxi dress cantik



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !