Isnin, 16 Mac 2015

APA YANG MENARIK TENTANG CPUV KE 51-57 ??




Cpuv 51-57,cara dapatkan cpuv dengan banyak ,tips cpuv berterusan,tips dapat earnings cpuv banyak


Alhamdulillah . .pepagi begini godek2 nuffnang . . Terkejut bila tengok 10 cpuv/be masih lagi running dengan baik . .alhamdulillah harap2 bertambah la earningnya . . Tabung sampingan untuk nikah nanti . .

Cpuv/be bulan februari masih lagi running . .siap nuff kasi ctr bonus lagi . . Terima kasih banyak mr.nuffnang



Cpuv ke 51 : 9 seputeh cny video merdeka

-errr blurr jap iklan bersangkut paut chinese new year & merdeka kah ?? Tapi merdeka lambat lagi . .



Cpuv ke-52: MCMC klik dengan bijak

-kempen ni salah satu kesedaran pada kita . .kempen kesedaran awam keselamatan internet yang bertemakan klik dengan bijak . .so far sebelum nak klik sebarang link . .kena bijak berfikir . .



Cpuv ke-53 : digi project byte

-iklan digi project byte.nampaknya digi byte mesti ada campaign terbaru ni . . Digi byte ini salah satu mata wang digital yang baru saja di eksperimenkan . .membolehkan melakukan pembayaran utk sesiapa dan di mana saja . .digi byte ni mengunakan peer-to-peer  yang beroperasi tanpa kuasa pusat . .



Cpuv ke-54 : brighter smile..better communication

-iklan ni merupakan iklan pertama jejak kt blog yana . . Sebelum ni xpernah jejak lagi . . Confius seketika iklan ni yaa ..jgn risau . . Iklan nieyh ialah iklan mengenai kebersihan diri kita iaitu salah satu produk penjagan gigi . .produk brighter smile ni bagus untuk memutihkan gigi yang kekuningan


Cpuv ke-55 : sensodyne campaign

-sensodyne ada buat campaign lagi . .iklan sensodyne ini salah satu produk yang membantu gigi kita yg sensitif . .



Cpuv ke-56 :physiogel

-physiogel ni salah satu produk kulit . .macam vaseline jugak la . .salah satu gel yang dapat memberi kelembapan pada kulit kita


Cpuv ke-57 : digi live . . 

-iklan kali kedua digi ni . . Tadi digi byte tentang mata wang digital . .kali nieyh digi live . .adalah pihak digi adakan apa-apa konsert ?


Bersinar mata bila tengok iklan tgh running mcm ni . .lagi bersinar mata bila tengok earnings setiap iklan . .apa2 pown terima kasih mr.nuffnang . .terima kasih pada pihak adversiter . .

1 ulasan:

  1. wa banyaknya...tahniah...akak pun ada yg tengah running tapi ciput :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...