Sabtu, 28 Februari 2015

CPUV KE 47,48,49 : PHYSIOGEL,NIKE RUNNING TIGHTS AND SOUTH AUSTRALIA TOURISM



Alhamdulillah . .si nuffnang masih lagi bersama cik yana . .untuk bulan februari si nuffnang dh kasi 3 iklan bernari-nari dalam blog cik yana . . Hari tue check nuffnang earningsnya masih sedikit ni . . Memandangkan hari nieyh dah penghujung februari . .maka cik yana medical checkup sama nuffnang . .alhamdulillah earningsnya x macam gambar di bawah . .masa mula-mula cik yana check dulu . .makin naik earningsnya . . Tq so much nuff 



Kali nieyh iklannya datang dari 'physiogel'  . Iklan physiogel nieyh first time brlegar dalam blog yana


cara mendapatkan earnings cpuv nuffnang, produk physiogel, kelebihan physiogel, CPUV KE 47, 48, 49 : PHYSIOGEL, NIKE RUNNING TIGHTS AND SOUTH AUSTRALIA TOURISM,




Ianya salah satu produk kecantikan kulit . . Membantu merawat kulit kita . .nak kan maklumat lebih lanjut boleh klik sini

Cpuv yang ke-48 datangnya dari "nike running tights" . .nike running tights ni sesuai laa untuk golongan2 atlet di luar sama . .nike running tights ni . .pakaian untuk atlet2 . .so para atlet yg nk tgk legging2 lelaki dan perempuan boleh la search nike running tights . .


Cpuv yang ke-49 datangnya dari 'south australia tourism" . . Hah kalau koranv nk tahu iklan nieyh bknnya kali pertama jenguk blog cik yana . .tapi entah kali ke berapa menjenguk ke blog cik yana . . Thanks to advertiser . . Memandangkan cuti sekolah bakal tiba xlama lagi pada bulan mac nieyh . . Mana tau korang berhajat nak bercuti kt oversea .boleyh laa jenguk2 south australia . .



1 ulasan:

  1. wahh tahniah!!! Ena tak cek lagi nuffnang ena...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !