Sabtu, 28 Februari 2015

TASHA MANSHAHAR BERCINTA DENGAN RJ


Tasha manshahar bercinta dengan rj,lagu terbaru tasha manshahar,terima kasih cinta tasha manshahar feat rj,video klip terima kasih cinta tasha manshahar,lirik lagu terima kasih cinta tasha manshahar,terima kasih cinta afgan


Gosip di pagi hari . . Korang ..korang dan korang . .diantara peminat setia tasha manshahar or peminat setia RJ . .semestinya korang trlihat tajuk entri cik yana pepagi nieyh . .mesti korang terkejut . .trtanya-tanya adakan betul tasha manshahar bercinta dengan RJ ?

Sebenarnya . . Gosip semata-mata..hehehe jangan marah . . So far . .tasha manshahar bersama RJ dh ada rakam lagu terbaru mereka . . Sebelum nieyh tasha manshahar selaku duet dengan syed syamin jew kan kalau korang tgk . . Kali nieyh tasha manshahar menampilkan RJ dalam lagu beliau . . Tajuknya "terima kasih cinta " . . 


Korang yang belum  dengar lagu terrbaru . .boleyh laa searcing dlm youtube



0

CPUV KE 47,48,49 : PHYSIOGEL,NIKE RUNNING TIGHTS AND SOUTH AUSTRALIA TOURISM



Alhamdulillah . .si nuffnang masih lagi bersama cik yana . .untuk bulan februari si nuffnang dh kasi 3 iklan bernari-nari dalam blog cik yana . . Hari tue check nuffnang earningsnya masih sedikit ni . . Memandangkan hari nieyh dah penghujung februari . .maka cik yana medical checkup sama nuffnang . .alhamdulillah earningsnya x macam gambar di bawah . .masa mula-mula cik yana check dulu . .makin naik earningsnya . . Tq so much nuff 



Kali nieyh iklannya datang dari 'physiogel'  . Iklan physiogel nieyh first time brlegar dalam blog yana


cara mendapatkan earnings cpuv nuffnang, produk physiogel, kelebihan physiogel, CPUV KE 47, 48, 49 : PHYSIOGEL, NIKE RUNNING TIGHTS AND SOUTH AUSTRALIA TOURISM,




Ianya salah satu produk kecantikan kulit . . Membantu merawat kulit kita . .nak kan maklumat lebih lanjut boleh klik sini

Cpuv yang ke-48 datangnya dari "nike running tights" . .nike running tights ni sesuai laa untuk golongan2 atlet di luar sama . .nike running tights ni . .pakaian untuk atlet2 . .so para atlet yg nk tgk legging2 lelaki dan perempuan boleh la search nike running tights . .


Cpuv yang ke-49 datangnya dari 'south australia tourism" . . Hah kalau koranv nk tahu iklan nieyh bknnya kali pertama jenguk blog cik yana . .tapi entah kali ke berapa menjenguk ke blog cik yana . . Thanks to advertiser . . Memandangkan cuti sekolah bakal tiba xlama lagi pada bulan mac nieyh . . Mana tau korang berhajat nak bercuti kt oversea .boleyh laa jenguk2 south australia . .



1

Selasa, 17 Februari 2015

PESTA ORKID



hye uollss . .cik yana kembali ke ruangan blogger sekadar nk bkongsi cerita . .


So far . .korang yg minat giler-giler kt pokok orkid . .boley laa terus mmbaca coretan cik yana . .

Memandsngkan cik yana offday hri tue . .so far dapat la kunjung pesta orkid ni . . Korang mesti tertanya-tanya ..di mana ya pesta orkid ni berlangsung . .haa kalau korang berada di utaqa semenanjung . .korang boleh la turun ke perlis untuk mencuci mata dengan pokok orkid

Pesta orkid,pesta orkid di perlis ,bunga orkid ,warna bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid,penjagaan bunga orkid ,baja bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid , bunga orkid kembang


Pesta orkid,pesta orkid di perlis ,bunga orkid ,warna bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid,penjagaan bunga orkid ,baja bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid , bunga orkid kembang











Itu antara sedikit sebanyak gambar yang cik yana sempat snap . ..sebenarnya ada banyak lagi pokok orkid pelbagai warna . .disebabkan orang ramai keadaan pown agak sesak dengan pengunjung yang datang . .so hanya segelintir sahaja cik yana sempat snap . . Harga untuk setiap pokok amat berpatutan dengan bunga orkid tersebut . .


Bukan sahaja pameran serta jualan pokok orkid sahajs . . Pokok daisy ,roses dan macam2 lagi turut dijual disini . .

Pesta orkid,pesta orkid di perlis ,bunga orkid ,warna bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid,penjagaan bunga orkid ,baja bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid , bunga orkid kembang



Pelbagai warna bunga2 yg ada. . Bila dah pergi rasa macam xnak balik jee . . So colourfull . . 


Pesta orkid,pesta orkid di perlis ,bunga orkid ,warna bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid,penjagaan bunga orkid ,baja bunga orkid,cara penjagaan pokok orkid , bunga orkid kembang

Cik yana sempat lagi snap gambar sekeping kat pesta orkid . .


Kepada korang yang minat dgn pokok orkid . .boleyh la kunjung pesta orkid di perlis betempat dataran 350 atau lebih dikenali nama dataran dato sheikh kangar perlis . .pests orkid masih lagi berlangsung sampai 22 februari 2015 . .masih ada masa lagi korang nak datang . . 



1

Sabtu, 7 Februari 2015

MEAT BALL WITH BLACK PEPPER SAUCE HANYA RM4 JE !!!





meat ball . meat ball .. 
balik keja semalam terus menjamu selera . .dinner dah . . supper ja belum 
tunggu apa lagi . . menjamu selera dengan meat ball with black pepper sauce la 
menyelerakan betul . . 



MEAT BALL WITH BLACK PEPPER SAUCE HANYA RM4 JE !!!,MEAT BALL ADA DI PERLIA  MEAT BALL DELIVERY , RESEPI NEAT BALL , SAUCE UNTUK MEAT BALL


meat ball nieyh dalam satu bekas ada 6 biji . .
harganya pulak rm4 ringgit ja . . murahkan . .rasanya pown sedap
ditambah pulak dengan black pepper sauce . . urmmmmphhh 
lagi bertambah kesedapan meat ball . . di makan panas² 
menyelerakan betul . .


meat ball nieyh cik yana beli dari salah sorg pekerja tempat cik yana kerja . .
order pown satu bekas sahaja . .sebab first time so nak rasa dulu la . . sedap @ tak . 
trnyata sedap jgk . .terliur pulak update blog pasal meat ball nieyh . . 
nk makan meat ball tp semuanya dh dimasukkan dlm perut ..
so . . kalau nak makan kena beli lain la . . . 
2

Jumaat, 6 Februari 2015

PRODUK NI PENYEBAB KULIT MUKA CIK YANA SEUMPAMA DAYANG SENANDUNG



produk ni penyebab kulit cik yana seumpama dayang senandung . .seriusly kuli muka yg normal tetiba bertukar menjadi hitam sehitamnya . . alamak macam mana nk berhadapan dgn org ramai kalau kulit muka macam ni kan . . 


so far,korang mesti bingung serta tertanya-tanya produk apa yg cik yana pakai . .takut-takut korang pulak terpakai produk ni . . dayang senandung laa koranv jadi . . . tapi korang x perlu risau . .korang jadi dayang senandung bukan selamanya tapi hanya untuk seketika . . 




hehehe . . begini laa rupa kulit muka cik yana . . 
hitam bertompok kan . . gara-gara cik yana kenakan produk mask
pada muka semalam . boring punya pasai . . lepas balik keja semalam . . 
bersihkan badan . .trnampak lak sheiseido mask nieyh dalam laci makeup
cik yana . . memandangkan dh lama cik yana tak pakai . . 
so semalam menggila pakai sheiseido mask . .bila tengok muka gini kat cermin
trgelak sorang . . sorang . hehehe melucukan



ini lha produk yg menyebabkan kulit muka cik yana 
hitam seketika . . sheiseido mask . . dulu ramai yg tgh viral tntg produk 
nieyh . . hah . . .sesuai si pakai oleh lelaki dan perempuan . .
wahh menarik bukan ? mcm mana cara pemakaian ? mudah sahaja 
bagi lelaki dan perempuan make sure tanggalkan makeup koranng dulu 
cuci muka bersih² . .keringkan dan . .boleh la pakai mask ini pada muka . 
mask ini sejenis cecair . .so korang sapu ja pada muka bhg yang korang 
nak .tapi awas jangan sampai tersapu pada kening,misai,bulu mata,janggut . 
bkn apa takut nanti mask dh kering
 trlekat pulak kening disitu . .he.jgn sampai trlekat bulu kening disitu . .

fungsi sheiseido mask ni . .dpt mghilangkan blackhead . .sesapa yg prnh try mask ni . .diorg tahu la apa kelebuhannya . .dapat mmbuang kotoran yg trsumbat dlm liang roma muka kita. . so . .selamat mmcuba
0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !