Sabtu, 17 Januari 2015

CPUV KE- 42 : RHB trawel around the world







Permulaan bulan januari 2015 . . alhamdulillah nuffnang & advertiser masih lagi 
kasi cpuv yang tak henti-henti . .alhamdulillah bulan januari 3 cpuv masih bernari-nari dalam blog kesayangan cik yana walaupown mood berblogger sedikt tenggelam ke laut disebabkan sibuk bekerja . . 


cpuv ke 42 bulan januari ialah dari RHB trawel around the world . . earningsnya masih lagi sedikit . . harap akan bertambah sebelum credit kan . . 

RHB Travel Around The World


kalau korang semua nk tahu RHB sekarang tengah jalankan satu kempen  Apa yang kena buat untuk sertai kempen ni? Senang je. Korang cuma perlu buat minimum transaction RM30 melalui RHB Now untuk berpeluang mengelilingi dunia secara percuma. Lagi banyak korang buat transaction, lagi banyak peluang korang untuk menang.

Nak tahu apa hadiah-hadiah yang disediakan?

Hadiah RHB Travel Around The World
Untuk kempen RHB Travel Around The World ni, korang berpeluang untuk menang:

Hadiah Utama: 
Travel Warrant bernilai RM50 000 untuk 2 orang

Hadiah Bulanan:
5 iPhone 6

Hadiah Mingguan:
Kad Petronas bernilai RM100

Macam mana nak sertai kempen ni kan?  Senang je. Klik iklan Nuffnang RHB kalau korang nampak dia menari-nari dekat blog cik yana 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !