Rabu, 28 Januari 2015

CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO




CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI


cpuv datang lagi . . alhamdulillah . . makin meningkat laa nuffnang cik yana nieyh . .
kali nieyh produk lactacyd nak bagi 150ml percuma untuk korang tau . . 
so sesapa yang pengguna satia lactacdy & baru nak cuba pakai lactacdy . .bleyh la grab produk ni . .just isi detail-detail ja . .

CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI











CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI





CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI





CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI





CPUV KE46 : LACTACYD 150ML PROMO ,JENIS LACTACDY . PRODUK LACTACDY , SAMPLE PERCUMA LACTACDY , BLOG LIYANA ROHAZI


tue antara produk - produk keluaran lactacdy . .selamat mencuba 


0

MAKANAN YANG JARANG- JARANG DI MAKAN



otak - otak dan satar . . 
pastinya korang semua tahu makan nieyh dan bagaimana rupanya satar dan otak - otak . . al-kisahnya petang tadi cik yana & family keluar jejalan beli barang sikit memandangkan hari nieyh cik yana tidak bekerja , off day la katakan . . so spend time dengan family la katakan . . 


lepas beli - beli barang . . dalam perjalanan nk otw balik rumah . . ternampak laa satu gerai . 
yang cik yana sangkakan jual pulut udang . .bila cik yana ternampak banner 'OTAK-OTAK & SATAR JOHOR " terus suruh family cik yana berhenti kat gerai tersebut . . 


MAKANAN YANG JARANG- JARANG DI MAKAN ,RESEPI SATAR,RESEPI OTAK-OTAK , OTAK-OTAK & SATAR TMK CORNER DI PERLIS , OTAK-OTAK ADA JUAL DI PERLIS ,

wahh bila tengok cik akak tue sedang panggang otak-otak dan satar . . terliur terus dibuatnya. .
apa lagi . . borong la kat situ lagi. . nafsu makan laa katakan . . 
last yana makan otak-otak masa bulan puasa tahun lepas. . oh sedapnyaaaa !!

tapi satar tue first time yana makan hari nieyh. . maklum laa payah cikit nak jumpa
otak-otak & satar jarang - jarang di jual di perlis ni . .xfemes gitu !!
tapi bila cik yana makan otak -otak dengan satar . . bagi cik yana satar lebih sedap lagi daripada otak-otak . . marvelouss gitu!!


satar dgn otak-otak boleh dikatakan murah jugak . .dalam satu plastik tue harganya rm4 ada 6 otak-otak . . harga satar juga turut sama . . murahkan  . . otak-otak & satar TMK corner memang sedapp . . murah dan boleh beli lagi lepas nii 
4

Rabu, 21 Januari 2015

CPUV KEV 45 : LACTACDY MALAY MILLENIUM






Alhamdulillah masih lagi berpeluang mendapatkan cpuv untuk blog kesayngan cik yana nieyh. .
cpuv ke 45 kali nieyh datangnya dari iklan lactacdy . . 

 apa itu lactacdy ?

CPUV KEV 45 : LACTACDY MALAY MILLENIUM , lactacdy pembersih peribadi wanita , jenis-jenis pembersih peribadi wanita , sample percuma lactacdy



CPUV KEV 45 : LACTACDY MALAY MILLENIUM , lactacdy pembersih peribadi wanita , jenis-jenis pembersih peribadi wanita , sample percuma lactacdy



lactacdy nieyh khas untuk perempuan jer. . .pembersih peribadi wanita . . 
so lelaki jangan sesekali mencuba . . karang lain pulak jadinya. . 
hehehe . . mungkin lactacdy ada mengeluarkan produk terbarunya . . 
kepada pengguna-pengguna lactacdy boleh la review produk tersebut ok . .



0

Sabtu, 17 Januari 2015

PENONTON HISTERIA KERANA VILLA NABILA


PENONTON HISTERIA KERANA VILLA NABILA

TIDAK dinafikan filem Villa Nabila hasil buah tangan pengarah muda, Syafiq Yusof adalah antara karya yang cukup dinantikan oleh peminat filem tempatan.
Idea pembikinan filem tersebut tercetus lantaran kisah banglo lama yang cukup popular dengan pelbagai kisah seram di Johor Bahru, dikenali sebagai Villa Nabila.
Namun, baru sahaja filem itu ditayangkan di seluruh negara bermula semalam (Khamis), ia sudah mencetuskan ‘keseraman’ tersendiri apabila seorang penonton wanita diberitakan secara tiba-tiba diserang histeria ketika menonton filem tersebut di panggung yang terletak di pusat beli-belah AEON Tebrau.
Kejadian itu sempat dirakamkan oleh penonton lain yang turut berada dalam panggung tersebut.
Hmm, tak tahulah kami kalau-kalau histeria itu berpunca daripada ketakutan melampau akibat menonton filem tersebut atau atas sebab lain kan.. tapi kalau betul takut punya pasal, memang dahsyatlah penangan Villa Nabila nampaknya. - MYNEWSHUB.CC

VIDEO PENONTON HISTERIA GARA-GARA VILLA NABILA KLIK SINI
1

CPUV KE 43 & 44 : NESTLE KITKAT & DIGI YEAR END SALE





CPUV Ke 43 kali nieyh datangnya dari nestle kitkat .. 
Cpuv baru sahaja bergerak aktif . .masih lagi memanjat earnings . .so sesapap yg ternampak iklan nestle kitkat yang ada blog yana . . jemput klik sekali yer





cpuv ke 44 pula datangnya dari digi year end sale





wah nampak nya digi tengah buat sale habis habisan . . 
so nak tahu apa yang dipromosikan oleh digi . . 
klink link ini 



thanks for nuffnang kasi cpuv yang gempak 

0

CPUV KE- 42 : RHB trawel around the world







Permulaan bulan januari 2015 . . alhamdulillah nuffnang & advertiser masih lagi 
kasi cpuv yang tak henti-henti . .alhamdulillah bulan januari 3 cpuv masih bernari-nari dalam blog kesayangan cik yana walaupown mood berblogger sedikt tenggelam ke laut disebabkan sibuk bekerja . . 


cpuv ke 42 bulan januari ialah dari RHB trawel around the world . . earningsnya masih lagi sedikit . . harap akan bertambah sebelum credit kan . . 

RHB Travel Around The World


kalau korang semua nk tahu RHB sekarang tengah jalankan satu kempen  Apa yang kena buat untuk sertai kempen ni? Senang je. Korang cuma perlu buat minimum transaction RM30 melalui RHB Now untuk berpeluang mengelilingi dunia secara percuma. Lagi banyak korang buat transaction, lagi banyak peluang korang untuk menang.

Nak tahu apa hadiah-hadiah yang disediakan?

Hadiah RHB Travel Around The World
Untuk kempen RHB Travel Around The World ni, korang berpeluang untuk menang:

Hadiah Utama: 
Travel Warrant bernilai RM50 000 untuk 2 orang

Hadiah Bulanan:
5 iPhone 6

Hadiah Mingguan:
Kad Petronas bernilai RM100

Macam mana nak sertai kempen ni kan?  Senang je. Klik iklan Nuffnang RHB kalau korang nampak dia menari-nari dekat blog cik yana 
0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !