Rabu, 17 Disember 2014

CPUV KE 39 & 40 & 41 : RAKUTEN SEPTEMBER SUPER SALE , EDUCATION NZ & MAYBANK




 CPUV KE 39 : RAKUTEN SEPTEMBER SUPER SALE




Macam - macam yang korang boleyh shopping di sini 




CPUV KE 40 : EDUCATION NZ




CPUV KE 41 : MAYBANK #ILOVE

CPUV KE 39 & 40 & 41 : RAKUTEN SEPTEMBER SUPER SALE , EDUCATION NZ & MAYBANK


BLeyh klik sini untuk maklumat lanjut 

0

CPUV KE 37 & 38 : LACTACYD MALAY MILLENNIUM & OLD TOWN WHITE COFFEE







cpuv ke 37 datangnya dari lactacyd malay millennium . . 


lactacyd malay millennium nieyh sejenis pembersih wanita
so far sesapa penggemar lactacydbleyh la try produk keluaran terbaru mereka .  






cpuv ke 38 pulak datangnya dari oldtown white coffee . . 

nak tahu entrinya yang lebih lanjut . . jenguk la entri ni
0

CPUV KE 36: Mi Sedaap Cup Noodles Dig






cpuv ke 36 kali nieyh datangnya dari mi sedaap cup noodles dig . .
mungkin mi sedaapdah keluarkan produk makanan yang terbaru . . 
kepada pengemar- pengemar mi sedaap korang bleyh la try mi ini . . .
pastinya berbaloi . . apa pown  makanan yang baik ialah makanan yang halal 



so far . .thanks a lot to nuffnang and advertiser coz pilih blog yana

0

CPUV KE-35: MAH SING AVENUE STREET






Buat kali keduanya iklan mah sing avenue street godek-godek dalam blog yana . . apa-apa pown terima kasih. . . nak tahu lebih lanjut mengenainya . . 

jenguk entri nieyh


0

CPUV KE-34 : Altel Digital Campaign




Wah terasa lama tak online dan tak update apa-apa kat blog walaupun hakikatnya cuma beberapa hari. Mood sentiasa kelaut aja.



Sungguhpun Cik yana tak sentuh blog dalam 2-3 hari ni, pihak Nuffnang masih sayang kat cik yana dan berikan aku CPUV yang baru iaitu Altel Digital Campaign. Hehe terima kasih Nuff!

Korang kalau ada ternampak iklan-iklan yang terpampang dalam gambar di atas, klik-klik lah eh. Thanks korang! 



0

ENCIK GULA 'UNDER AGE'?






Sinopsis: Pertemuan demi pertemuan tanpa sengaja telah menemukan MUHAMMAD AMMAR RIZQY dan QASEH QASHDINA. Bagi RIZQY, pasti ada maksud di sebalik setiap pertemuan. Mustahil dia dipertemukan dengan QASEH tanpa sebarang hikmah. Di sisi lain, QASEH tak habis-habis menyalahkan RIZQY setiap kali dia ditimpa masalah.


“Kenapa, ya? Setiap kali saya jumpa awak mesti saya ditimpa malang...”-QASEH

“Err... Awak tak rasa ke saya ni penyelamat awak. Setiap kali awak ada masalah aje saya yang selamatkan. Tak gitu? Macam ultraman selamatkan penduduk bumi...”-RIZQY

QASEH mengharapkan seorang imam yang bisa membimbing. RIZQY perlukan teman sebagai pelengkap kepada sebahagian diri yang hilang. Saat RIZQY rapuh, QASEH hadir sebagai teman yang menenangkan. Menjadi guru yang setia di sisi pelajar bernama suami. Biarpun tika itu dia sudah mengetahui, hakikat rahsia yang RIZQY sembunyikan.

“Qaseh, kalau satu hari nanti awak tahu saya sembunyikan sesuatu daripada awak, agak-agak awak marah tak?”-RIZQY

Namun QASEH hanya insan biasa. Dia juga tahu erti kehilangan. Dia juga miliki hati seorang perempuan. Terluka saat dia menyangka cintanya dikhianati. Rapuh pada ketika insan tersayang dibawa pergi.

“Maaf? Qaseh sedar tak apa Qaseh buat? Jantung abang ni...macam nak tercabut bila Qaseh tak ada kat rumah. Bukan sekali Qaseh macam ni. Tapi dua kali...”-RIZQY

Mampukah ketenangan seorang RIZQY mengembalikan senyum di bibir seorang QASEH? Masih adakah pelangi, setelah hujan lebat turun membasahi bumi?


0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !