Sabtu, 1 November 2014

NOVEMBER SUDAH DATANG



1 november 2014 , alhamdulillah pembuka tirai baru bulan november . .bulan november 
yang ditunggu- tunggu oleh cik yana . .sebabnya banyak kenangan yg berlaku
bulan november . . dan banyak event yg ada . . antaranya bufday abg yana & bufday cik yana . .alhamdulillah Allah s.w.t. masih bagi lagi ruang dan peluang untuk terus 
bernafas di atas muka bumi yang aman damai tnp sebarang peperangan yg tdk diingini . .


so far ,nak ucapkan tahniah buat abg cik yana dgn wife dia yg selamat timang baby  girl yg cute miut mcm cik yana . . hehhe .. alhamdulillah abg dh jadi babah . .cik yana pula dpt adik
baru . 
apa² tp wife abg & baby yg comel semoga sihat² selalu cik yana doakan ..
diharapkan hubungan silaturrahim kita xkan trputus sama sekali . .

bulan november jgk bulan yg paling banyak kowt cik yana akan amek public holiday & annual leave . .memandangkan cuti masih lagi banyak .. annual leave langsung cik yana xsentuh lagi ...hnya amek public holiday ja .. so bulan nieyh laa yg cik yana dpt amek cuti . . plan jejalan sana sini dgn fmily tsayang . . abg wan . insyaAllah ....

memandangkan bufday abg 10hb ..bufday cik yana pulak 16hb so far kiteorang selalu 
sambut sekali jerr . .jimat kos dan happening sekali . .eh..eh cepat bebenor pulak cik yana
citer pasal bufday nieyh . mheheh . .btw yg nk kasi hdiah . . sedia awal² .. hehhe


salam 1 november

4 ulasan:

  1. Salam dik..wah tak lama lagi besday tu..tahniah utk abg yg da jadi babah yer..:)

    BalasPadam
  2. wasalam akak intan .ya dh xlama lgi dh bpe minggu je..hdiah kt yana jgn lupa yer ..nk merasa nsi kerabu kak intan ..here

    BalasPadam
  3. Salam sabtu. Salam 1 november. Hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...