Selasa, 18 November 2014

16 NOVEMBER BUFDAY CIK YANA



16 november sudah berlalu . .baru sekarang nak update story untuk korang
alhamdulillah Alkah s.w.t masih lagi bagi peluang untuk cik yana bernafas di atas muka bumi nieyh . syukur alhamdulillah . .


16 november merupakan bufday cik yana . .
alhamdulillah tahun nieyh celebrate bufday dengan encik kesayangan cik yana



16 NOVEMBER BUFDAY CIK YANA


memandangkan bufday yana jatuh pada hri ahad . .
encik kesayangan dan cik yana pown cuti
so kitaorang dapat la outing sekali . .sesekali melepaskan rindu di dalam hati kan . .


kitaorang brcadang nk tgk wayang .do memandangkan
cita pown xberapa best . so tukar plan untuk jejalan area
jitra dan shooping barang² umah

encik kesayangan cakap kita shopping brg umah mcm org 
dah kawen kn . .hehe . 
cik yna hnya trsenyum saja..insyaAllah suatu hri nnti impikan kita akan trlaksana . .yg
perlu sekarang hny brusaha dan brdoa supaya jodoh kita brkekalan


kalau ditanya encik kesayangan kasi hdiah apa kt cik yana . encik kesayangan dh kasi byk
souviner dri lngkawi . .bju tshirt yg cik yna pkai dlm gmbar hdiah pmberian encik kesayangan
semua tue sudah cujup untuk cik yana . .yang penting nak encik kesayangan 
ingat bufday yana . . 

apa pown thanks my beloved ...





1 ulasan:

  1. best nye dapat celebrate dengan orang tersayang..
    kita tah bila dapat merasa macam tu..ehehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...