Jumaat, 31 Oktober 2014

CPUV / BE KE-31 : TRANSITIONS OPTICAL

CPUV / BE KE-31 : TRANSITIONS OPTICAL




bulan nieyh saja 4 cpuv yang masih lagi on going . . wah rezeki mencurah - curah . . 

alhamdulillah bersyukur sangat-sangat . . 
walaupown ada seketika masa cik yana sibuk dengan 
kerja sering kali terbiarkan blog bersarang lelabah tanpa sebarang update terbaru . . 


tapi nuffnang tetap bermurah hati kasi cpuv . . 
terima kasih tak terhingga . . 
so far cpuv ke31 nieyh datangnya dari transitions optical . .kalau tak silap 
cik yaa iklan nieyh dah beberapa kali ada dalam blog cik yana . .


so far . .earnings bagi cpuv nieyh masih lagi zero . . maklum laa baru menari-nari dalam blog . . 
diharapakan iklan nieyh dapat kumpul earnings dengan sebanyak yang mungkin . . 


kalau korang naka tahu maklumat lanjut tentang iklan nieyh 
korang boleyh refer kat sini
0

CPUV/BE KE-30 : PROTON PCC






Proton PCC . . korang pernah dengar tak ? so far cik yana pown pelik jugak bila
encik nuffnang kasi cpuv proton pcc . . .so. . .
jari jemari cik yana pown search google apa itu proton pcc . . . 
baru laa cik yana tahu proton pcc tue apa . . 
korang nak tahu ? 


ha rupanya proton pcc tue ialah proton iriz . . 
pcc tue singkatan kepada proton compact car..proton iriz nieyh merupakan model baharu . . 


0

Rabu, 29 Oktober 2014

CPUV/BE KE-29 : LAMIDO DIGITAL CAMPAIGN



CPUV/BE KE-29  : LAMIDO DIGITAL CAMPAIGN


lamido digital campaign cpuv ke 29 yang cik yana dapat . . thanks to nffnang yang tak henti-henti kasi cpuv untuk menambahkan semangat cik yana blogging . .

so far untuk para readers sekalian . . lamido adalah sebuah syarikat beli -belah . . satu syarikat terkenal iaitu lazada . . apa yang menarik dalam lazada . . kebanyakkan barang semuanya lebih murah harganya berbanding pasaran . . 



CPUV/BE KE-29  : LAMIDO DIGITAL CAMPAIGN



so . . korang yang belum pernah lagi geladah lamido . . segeralah shopping di sana . . 

4

Isnin, 27 Oktober 2014

CPUV / BE KE:28 - ZURICH INSURANCE CONTEST


CPUV / BE KE:28 - ZURICH INSURANCE CONTEST



CPUV / BE KE:28 - ZURICH INSURANCE CONTEST -     alhamdulillah nuffnang masih lagi bermurah hati kasi cpuv untuk blog cik yana . . kali nieyy iklan zurich insurance menari-nari dalam blog cik yana . . 

untuk pengetahuan korang zurich insurance neyh ada buat satu contest . . 
iaitu contest  love tweak  . .apa itu love tweak ?
cik yana pown nak terangkan takut salah pulak . . 
so korang jenguk-jenguk la term & conditionnya di sini

btw  cpuv nieyh masih lagi on going . .so amount dya masih lagi ciput . . 


so far . . thanks for nuffnang . . 

3

Ahad, 26 Oktober 2014

BLOGGER HAZANIS DALAM METRO AHAD



blogger hazanis dalam metro ahad ? mungkin ada pembaca bila  tengok ja tajuk nieyh 
confirm berlari-lari anak nak dapatkan paper metro kan ..mngaku cepat hehe ..


btw..selesai saja cik yana dinner tadi . . lepak² kat ruang tamu umah dengan family
sambil jari jemari membuka sehelai demi sehelai surat khabar metro . . 
alangkah terhenti seketika bila tengok sorang blogger fesyen hijab masuk metro . .

sapa yaa blogger tersebut



kalau korang ada baca metro ahad .. mungkin anda akan tahu siapa 
yang mana tercari² surat khabar tapi xdapat dikesan ..
klik je gambar kat atas tue..

btw . .si blogger kat atas pemilik blog love is cinta . .hanisah hasbullah
atau lebih mesra dgn panggilan hazanis terpilih blogger fashion hijab . .
apa² pown tahniah kak hazanis . .



3

Sabtu, 25 Oktober 2014

JERUK PELAM ASAM BOI JADI TRENDING DALAM MEDIA SOSIAL



JERUK PELAM ASAM BOI JADI TRENDING DALAM MEDIA SOSIAL,CARA MEMBUAT JERUK PELAM ASAM BOI,RESEPI JERUK PELAM ASAM BOI
sumber gambar dari google


kalau dulu 'kek chesse leleh ' menjadi viral or trending di laman sosial
kini resepi yang paling² simple dimple yang cik yana boleh
bagitau tau . . 'jeruk pelam asam boi kini mula menular di laman² sosial . .
sehinggakan ramai yang terliur . .


macam gambar yang cik yana letak . . itu laa jeruk pelam asam boii ..
alahai meleleh² air liur tue tambah² tengok gambar .. belom rasa lagi kan ..hehe
sampaikan sekarang ramai yang buat bisnes jeruk pelam asam boii nieyh ..

btw..sesapa yang terlebih buat jeruk pelam asam boii nieyh
kasi² laa kat cik yana cikit .. nak merasa laa jugak

macam mana ya nak buat resepi yang cik yana kasi tau simple dimple nieyh . .
haa bahan² pown amat mudah . . hanya perlu cari mangga/pelam muda, asam boii, gula, garam , cili padi . .
itu jaa bhn² yang diperlukan . . masukkan semua bhn trsebut ke dalam bekas kedap
udara . .bisarkan selama setengah jam or satu jam dah pown boleh
merasa jeruk pelam asam boii ..

selamat mencuba
2

Khamis, 2 Oktober 2014

CPUV KE -27 : SUNSLIK SILHOUETTE




Cpuv ke-27 sunsilk silhouette
 nak tahu cpuv ke-26 apa dia .?
 jenguk sini < tekan sini >

dah baca entri cik yana cpuv ke-26 ?
sekarang cik yana nak bercerita tentang cpuv ke-27 .... 
wah rezeki betul bulan nieyh kan ,,syukur alhamdulillah ..


cpuv ke 27 datangnya dari sunslik silhouette . . 



kalau korang nak tahu . . sunslik nieyh syampoo  ..produk penjagaan rambuk kita . .  so far sunslik silhouette nieyh salah satu produk penjagaaan rambut  terbaru dari talian  unilever


CPUV KE -27 : SUNSLIK SILHOUETTE


CPUV KE -27 : SUNSLIK SILHOUETTE


dapatkan sample percuma sunsilk terbaru .. 

3

CPUV KE-26 : RHB (Lets transact with RHB now )



Alhamdulillah rezeki awal bulan oktober . . 
mr.nuffnang masih lagi kasi kejutan . . kali nieyh berganda kejutannya
sebab apa cik yana kata berganda ? 
mr.nuffnang kesayangan cik yana kasi dua cpuv untuk blog kesayangan cik yana nieyh . . alhamdulillah ..


 so untuk dijadikan cerita . . cpuv kali ke - 26 mr.nuffnang kasi . . 
cpuv ke-26 kali nieyh dari RHB . . 



CPUV KE-26 : RHB (Lets transact with RHB now )


so far korang pown tahu kan apa iutu RHB . . . 
tak payah cik yana bebel panjang lagi kan . . 

cpuv RHB nieyh baru sahaja menari-nari dalam blog cik yana ..
so uolls kalau nampak ilkan nieyh menari-nari cer jentik laa sekali dua kali . . tak susah pown kn . . . .


earnings bagi iklan nieyh masih lagi zero . . bersabar dulu kan ..iklana baru saja bertapak . . usaha ,usaha,dan usaha ... lelama banyak laa earnings dia ..


apa-apa pown thanks mr.nuffnang


0
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !