Rabu, 17 September 2014

MACAM MANA BOLEH TERJEBAK SHOPPING ONLINE DI LAZADA ?


MACAM MANA BOLEH TERJEBAK SHOPPING ONLINE DI LAZADA ?


lazada? satu syarikat shopping online di malaysia . .
ada yang pernah shopping-² di lazada dan ada juga yang tak pernah .
macam cik yana juga . .mula terjebak shopping online di lazada
awal tahun niey .. nak tahu ceritanya macam mana cik yana 
boleh terjebak dalam shopping online? 


alkisahnya pada suatu petang tengah rest dengan kawan-² sekerja
and then baca² newspaper . . utusan . .
terbaca satu entri tentang powerbank . . korang tahu kan apa itu powerbank . .? 
cik yana tertarik tengok gambar powerbank kecik lagi comel
cik yana terus baca isi ceritanya . 

cik yana pown terus tunjuk kat member² . .
salah sorang mmber yana tue . .
dia kaki shopping dalam lazada . .lama dh dia terjebak . .cik yana baru tahu ..
and then dia pown cita bagai lagi ..tentang lazada & tentang powerbank yg comel
cik yana tgk tue ..dia cakap brg dlm lazada murah2 dan brpatutan ..
sekali mmber cik yana buka dya punya web lazada ..
macam2 brg ada ..murah & berpatutan . .


powerbank yang comel tue pown ada ..
ternyata harganya lgi murah lagi pasaran ..
setiap barang pown ada diskaun . .
wahh best kan ..kn ..


so..tunggu apa lgi ..cik yana pown terus oder
powerbank tue ... 

itu laa alkisah gimana cik yana bleyh terjebak 
dunia shopping online nieyh . . 
macam² lagi cerita ..pgalaman beli brg dlm lazada ..
nak tahu ? tunggu entri seterusnya ...

2 ulasan:

  1. shopping on9 sy mmg selalu terjebakk hahaha

    BalasPadam
  2. tak pernah shopping online lagi

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...