Sabtu, 3 Mei 2014

MINERAL EVIAN ?




Air mineral evian ? sekali dengar macam nama omputih jaa kan . . pernah dengaq air mineral evian ? pernah tengok rupanya macam mana ?  tak pernah . . oke sama laa kita . . bru hari nieyh tau ada air mineral evian .. 


mineral evian,kelebihan mineral evian


ini dya mineral evian . . ha kalau nak tau mineral macam nieyh payah nak jumpa kat mana-mana kedai . . yang ada pown 7-eleven ja kowt. . sebab yana pown beli kat 7e. . . harga sebotoi pown rm8 . . ha mahainya. . 

first time beli air nieyh. . sebab apa? bangun pagi tadi nak p keja . . aduhai badan asa lemah semacam ja...lemah tak bermaya . . terasa macam nak demam pown ada. . . 


teringat my boss kat tempat kerja ada bgitau . . 'yana kalau asa nak demam try p 7-e beli aiq mineral paling mahai '
gitu . . hahah xtau pulak ada aiQ mineral yg mahai .. . 
p kerja tadi pakat-pakat tanya kawan-kawan pasai aiQ mineral paling mahai..depa pown pakat heran laa..pasaipa pa laa yana nieyh ..kaya sungguh dok p beli aiq mineral mahai-mahai..minum ja laa aiq mineral hotel kita tue..

balik kerja tadi , , terus singgah 7-e dengan harapan nak beli mineral yang mahai gini ..alhamdulillah,,jumpa jugak..harga sebotoi rm8...

rasa mineral evian len dari yang lain..macam campuq aiq garam pown ada jgk ciki..dh try minum setengah botoi . . alhamdulillah asa demam-demam dh hilang laa sikit..

2 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !