Rabu, 14 Mei 2014

CINTA MESTI ADA TARGET









cinta mesti ada target , wordless wednesday




cinta juga mesti ada target . . 
apa yang nk dicapai..
mesti letakkan keutamaan  . .
ini amat penting ...


kena target 
nak bercinta berapa tahun lagi ..?
nak bertunang bila ?
nak kahwin pada umur berapa?
tuliskan target kita dengan detail ..
siap dengan tarikh dan masa ...apa saja 
kemudian gesakan diri ..
usaha bersungguh-sungguh untuk capai target itu ..


kalau tak ada target
sekadar kata-kata di bibir & impian kosong dalam hati saja
ianya seolah-olah seperti angan-angan
kosong yang tidak mungkin dapat dicapai ..

so target daripada sekarang . . 
fikir ke arah masa depan 




4 ulasan:

  1. setiap apa yg kita lakukan msti ada target, bgitu jgk pcintaan kn ? =D

    BalasPadam
  2. setiap perkara dalam hidup memang kena ada target...

    BalasPadam
  3. Bukan nak cakap apa lah. Tapi ary target nak bercinta waktu third year, sampai keje ni hah takde calon. Achaner? HahaXD

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !