Isnin, 31 Mac 2014

GADUH PENYERI HUBUNGAN BETUL KA ?







topik hangat malam nieyh . . hangat sangat kah ? xsehangat pown kan, , kan . .'gaduh penyeri hubungan ' tediaaaa entri blog malam nieyh . . .akibat bergaduh dengan mr.faez punya pasai . . have some idea nak update dalam blog malam nieyh kan . . 

permulaan dalam satu perhubungan . . mula-mula terasa indah . . betulkan wahai mr.faez saya :) . . jarang bergaduh , , jarang marah-marah . . so far dah lama sikit . . penyakit bergaduh sudah mula merebak . . huhu . . tik tau nak wat geyna dah . . ada ja benda yang buleyh buat hati & fikiran  terganggu . . mula pikiaQ yang bukan - bukan . . mungkin perasaan cemburu melandai perasaan . . .setiap yang couple confirm pernah bergaduh . . tipu saja kalau kata xpernah kan . . 

so far bagi yang tak pernah gaduh tue . . memang terbaik . . tahniah saya ucapkan ,,hahaha...tapi kebiasaannya pasangan bercinta mesti ada gaduh-gaduh . .apa orang cakap . .gaduh tue penyeri hubungan . . gaduh tue makin tambah rasa sayang . .macam - macam tafsiran orang . . 

semakin kuat kita sayang kan seseorang . . semakin kuat kita berusaha mempertahankan hubungan tue . .  jarang sekali kita tengok ada orang  yang merelakan kan hubungan  bersama tersayang hancur musnah berkecai macam kaca yang jatuh pecah begitu saja kan . .  tanpa sebarang usaha . . 


macam malam nieyh . . berlaku konflik sikit cik yana dengan mr.faez ...sayang yana sorang nieyh . . bertengkaQ sikit ja. . salah faham gitu ja . . alhamdulillah . . solve dengan cara yang baik . . dengan cara yang matang. . bukan nak bermasam muka tiga empat hari . . yang tue jadi tak syiokkk . . 
for me laa sayang . . baik kita solve kita berdua jaa.. dah lepas marah-marah , geram-geram tue  . .better tarik nafas dalam-dalam . . lagi baik ambil wuduk kan :) ..then bincang elok - elok . . selesai dengan seelok-eloknya . . kan bagus . .take time untuk tenang fikiran dulu . . fikir elok-elok . .  




kadang-kadang kita bergaduh nieyh  kita akan lebih mengenali pasangan kita . .  macam mana perangai dia . . lebih paham  apa yang dia x suka . . macam yana bila bergaduh . .yana selalu tanya faez yana . . perangai apa yang x suka pada yana . . insyaAllah . . apa pown jawapan dia . . yana sedia terima seadaanya . .tak marah apa pown ,,bukan apa dari segi tue kita buleyh tau perangai apa yang dia x suka . . macam mana dengan perangai kita. . kan . .


sebagai nasihat . . . wah ada nasihat bagai lagi nah..walaupown gaduh  tue perkara biasa  bagi pasangan bercinta . . kita kena matang , , kena pandai kawal hubungan & perbaiki kesilapan ,,perbaiki diri masing-masing . . masing-masing tak boleyh ego sangat . .  belajarlah beralah sama . . tolak ansur..


p/s: its better lost in fighting than lost someone that we really love . . 


sayang awak wahai faez

3 ulasan:

  1. gaduh-gaduh sekejap tu kira normal lagi.. kalau tak gaduh kita tak kenal siapa dia.. dah bergaduh barulah kita tahu apa yang dia suka atau tak suka..

    BalasPadam
  2. kalau tak bergaduh tu mmg pelik tau... tak gaduh maka tak cinta..hehe

    BalasPadam
  3. MENJANA PENDAPATAN DI MANA2!!!!
    ANDA SUSAH??? SAYA BOLEH BANTU ANDA!!!
    Biz bersama Gdenetwork
    ★kelulusan SSM
    ★100% bumiputera
    ★modal RM 50 sekali seumur hidup
    ★bonus dapat 2 jenis bonus sponsor dan bonus matrix
    ★anda di bayar RM 21 setiap kemasukan ahli baru bawah anda
    ★RM 1 di bayar kepada anda bila ada ahli baru dalam group
    ★menaja @ x menaja masih dapat

    KALAU BERMINAT NAK KAYA MACAM SAYA, PM ATAU WHATSAPP 0138343589.
    KALAU NAK DAFTAR, JUST KLIK www.gdenetwork.com/mary1603

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !