Khamis, 6 Mac 2014

APA ITU VLOGGER ? ADAKAH SAMA DENGAN BLOGGER ?




APA ITU VLOGGER ? ADAKAH SAMA DENGAN BLOGGER ?  cara daftar vlogger , bagaimana nak jadi vlogger,top 10 vlogger paling popular di malaysia



vlogger dengan blogger . .adakah sama ? 
mungkin kalau disebut blogger , blog atau blogspot . . korang pasti taw kan . . benda apa tue . . tapi kalau disebut vlogger . . segelintir sahaja yang tau . . 

tengah-tengah jari rancak godek2 keyboard nieyh . . teringat pulak citer 'cinta vlog' lakonan wawa zainal & aliff aziz . . hah korang pernah tgok x ? kalau belum mohon research google sekarang ouke . . . 


oke ..meh cik yana terangkan serba cikit about vlogger oke . . 
vlogger & blogger . . bezanya cuma huruf . . v dan b kan . . 
oke kalau korang nak tahu . . vlogger nieyh video blog . . so kalau dipendekkan menjadi vlogger . .kalau blogger laman web berbentukkan penulisan .. so faham dah kan ..mesti tertanya-tanya ,,macam mana pulak video blog tue ? vlogger biasanya guna laman youtube untuk diorang kembangkan bakat yg diorang ada pada khalayak umum gitu kan . . nk tunjuk kehebatan bakat terpendam ,,semuanya disitu laa . . .


cik yana ada akaun vlogger. . .terjebak selepas tengok citer 'cinta vlog' punya pasai . . ha lepas-lepas tengok trus google & daftar akaun vlogger. . . tpi hanya bersarang shaja ...hanya lelabah menjadi penghuni vlogger yana . . tiada sebarang video pown yg cik yana update . . huhuh cik yana pemalu orangnya..so korang macam mana ada jugak vlogger ? pernah updates video ?
cer kongsi citer . . best or x ? 

so far sesiapa pown boleyh menjadi vlogger selagi mana korang ada kamera & line internet so ,,xmenjadi masalah kt korang kan ..hupdates laa video korang yg penuh manfaat  . . itu x salah . .kita hanya manusia biasa yg suka kongsi bakat terpendam kita . .

3 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !