Sabtu, 18 Januari 2014

PENANGAN TARIKH 18 JANUARI 2014 ? APA YANG TERJADI ?




Assalamualaikum . . rakan blogger & readers2 . . 
good monink yana wish utk semua . . 
ha,,awal pulak yana bangun hari nieyh . . 
hapdate blog pown awal . . mimpi apakah itu ,,hehehe


apa yang special pada tarikh 18 januari 2014 ? 
cer teka..cer teka . . kalau korang nak tahu . . 
pepagi lagi yana buka blog . . alangkah indah rasanya ..
bila tengok follower makin meningkat ...


tengok . . follower blog pown 1881 . . 
alhamdulillah thanks blogger semua yang support blog yana . . .

yana nak kasi satu tips . . 
macam mana nak tambahkan follower blog korang @ nak dapatkan follower ..
korang nak tahu . . ok meh sini . . 
firstly . .korang bermurah hati lha untuk follow blog blogger lain . . then secara automatik blogger tue turut sama follow blog korang . . mudah ja kan . . buang sifat sombong,,jangan tunggu blogger lain follow blog korang baru lha korang nk menjenguk blog dya & follow.....

jangan lupa singgah-singgah kt blog blogger lain. . kalau blogger lain singgah blog awak dan rasa cm berminat & tertarik ..tanpa mbuang masa diorang akan follow blog korang....

so. . .. jangan lupa pesan yana :)





5 ulasan:

  1. cantik nombor tu. hehe tahniah :)

    BalasPadam
  2. tahniah...dah lama follow sini..hehehe..teruskan berblogging

    BalasPadam
  3. whoa, genap kod. untung la akak yana :D

    BalasPadam
  4. Tahniah...akak ni entah bila nak dapat follower cam tu...:)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...