PAGERANK BLOG HEIRIZALIEYANA DAH NAIK





Pagerank . . ada yang pernah dengar dan ada yang x pernah dengar . .
tapi korang tahu x apa itu 'pagerank ' . . .


try search goggle tadi . . 
pagerank itu merupakan penilaian blog/website kita..semakin
tinggi pagerank blog/website kita maka semakin tinggi search engine 
menemukan blog/website kita..


Sebelum-sebelum nieyh pernah jugak check page rank . . tapi ternyata zero jugak . . hari nieyh ada terbaca entri blogger2 yang update status page rank blog diorang . . tanpa mmbuang masa ,cik yana pown turut teringin jugak nak check pagerank . . mana tahu kalau-kalau naik kan . . 


ternyata result yang mengembirakan ......

PAGERANK BLOG HEIRIZALIEYANA DAH NAIK ,cara check pagerank blog.apa itu page rank,pentingnya pagerank untuk blog


page rank blog cik yana dah dua . . bukan lagi zero . . .
korang pown jom check page rank  mana tahu naik jugak kn ..

klik 

http://www.prchecker.info/check_page_rank.php


dan masukkan url blog korang okeyh ...



jom like page yanahttps://www.facebook.com/CelotehSiGadisKidal?ref=hl



PAGERANK BLOG HEIRIZALIEYANA DAH NAIK PAGERANK BLOG HEIRIZALIEYANA DAH NAIK Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 10:50:00 PTG Rating: 5

6 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.