Ahad, 17 November 2013

HADIAH APA CIK YANA DAPAT BIRTHDAY KE-20







Hai u all . .dua tiga hari nieyh dapat jugak cik yana spend time dengan blog kesayangan cik yana nieyh . .

so far . . semalam bertarikh 16 november 2013 . .genap lha umur cik yana yang ke-20 tahun . .alamak . .semakin hari semakin tua sudah kan , ,dah masuk angka 2 . .tapi still lagi muda kan . .remaja gitu . . 

selalunya kalau bufday jew mesti korang akan dapat hadiah kan . . sama jugak dengan yana . .dapat jugak hadiah,,tpi x ada banyak mana pown . .tapi orang yang wish bufday pown banyak , , thanks u all . .love u frendz . . 
okeyh . . bufday kali nieyh kalau korang nak tahu first time yana celebrate dengan kawan-kawan satu tempat keje . . memang kenangan lha kan ..
xkan lupakan sampai bila-bila beb !!!






kelmarin buka google . . alahai comel jew
avatar google nieyh kan . .
tandanya cik google pown turut serta nak wish bufday ...



ini hadiah yang cik yana dapat dari kawan baik cik yana dari sekolah rendah
lagi taw . .dia kasi 2 cupcakes . .
tertulis 'happy birthday yana' 
macam cantik jew,macam sedap jew kan . . 
sememangnya sedap pown . .
kat dalam ada coklat cip 




rantai leher love. . pemberian dari siapakah ini ..
so far rantai nieyh hadiah dari mr.z mt boyfie . . 
thanks sayang kasi rantai nieyh . . . 





kinder bueno .staff kat tempat cik yana keje yang kasi tadi . . 
tQ uncle siva . .uncle siva memang baik hati ...





okeyh ,,nieyh last hadiah . .kalau korang nak tengok gambar kat atas
macam botol jew kan , , ini ialah lampu tidur..
hadiah pemberian dari sahabat karib yana . si echah ..
thanks a lot kasi hadiah kt yana yer



apa-apa pown korang kasi hadiah seberapa besar , seberapa kecil mana
pown . . yna tetap akan terima hadiah korang dengan hati yang ikhlas . 
so far bukan senang kan rakan-rakan nak kasi hadiah kt kita..


thanks frends yang wish bufday kat yana . .













2 ulasan:

  1. hepy bsday..comelnye cup cakes tuu.. =)

    BalasPadam
  2. Happy Belated Birthday to you :) wahh utunglah , banyak apa hadiah yg dapat

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...