Selasa, 15 Oktober 2013

KARENAH 3 SAHABAT







bila tiga sahabat keluar rehat bersama . .bermacam - macam karenah kitaorang . .bermacam-macam yang kita orang gosipkan . . bermacam-macam gelak tawa kitaorang . bermacam-macam perangai kitaorang yang happy fun sekali . .semua itu memori rakan sekerja . . 


dh nak masuk dua bulan yana bekerja . .
yana dah dapat sesuaikan diri dengan persekitaran , ,dan bergaul dengan rakan -rakan yang baru yana kenal . . laila & ayu . .kawan sekerja yana . . perangai diorang gila-gila but bukan macam orang gila .. tapi happy funky. .
jujur yana katakan . .seronok giler kerja kalau satu shift dengan diorang. .
gelak ketawa tak kering gusi . .hilang semua stress & tension masa bekerja . .

kalau kerja tambah beban stress mana nak syokk kan . .
so . . bergelak ketawa ubat menghilangkan sedikit stress tersebut . . kn . 

first kenal dengan diorang . .x sombong . . laila kawan yang banyak tunjuk ajar yana . .tentang selok belok hotel . .walaupown laila & ayu sama umur dengan yana . .but yana anggap laila sbg senior yana . .
sebab dia dh keje lama jugak la dari yana . . 
ayu pulak baru aje masuk kerja mungkin seminggu lebih gitu..
so yang dh lama kongsi-kongsi ilmu . . sharing is charing gitu kan . . 

hari nieyh first time kiteorang dapat berehat satu shift yang sma . .
alangkah seronok x terkata . .selalunya yana rehat sesorang jew,,tak best kan . .ada diorang boleh borak-borak kosong gitu . .


apa-apa pown memori tadi xkan yana lupakan . . 
memori kita bersama yana laila & ayu , , kita kawan . . kita jaga persahabatan kita okeyh . . . 

ecok walaupown hari raya aidiladha , ,tetap kena kerja . . 
wah,,pengalaman pertama bekerja sambil raya .. .best gitu kn. . 


so rakan bloggers salam aidilfitri okeyh . . 



4 ulasan:

  1. kalau bujang lagi ok lah bekerja masa cuti am..kalau dh berkelurga x best ahaha..salam aidiladha yana :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !