Ahad, 13 Oktober 2013

BCARD IM4U DAH SAMPAI






Sekian lama menunggu kedatangan kad ahli im4u . .
akhirnya hari nieyh kad im4u selamat terbang kerumah . . .


rasa - rasanya dah lama yana menantikan bcard im4u nieyh . .
5 bulan kowt. . lama gitu kan . .ingatkan dah x dapat. . 
sesaja try tengok . .syukur alhamdulillah . .hari nieyh kad tersebut dah pown sampai . . . 



korang pown ada kad ini ? 


kelebihan bcard im4u
-ada ganjaran untuk aktiviti sukarelawan berbelanja di mana-mana rakan niaga bcard -terima token im4u & boleh tebus barangan im4u-dapat kumpul mata ganjaran point


8 ulasan:

  1. bgus lah dh smpai... jemput lawat dan xchnge list klu sudi hehe Tak Mungkin Benar

    BalasPadam
  2. Teringin juga nak ada kad macam tu.. Apply macam mana yer??

    BalasPadam
  3. seronoknya.. tak lak im4u ada keluarkan kad tuk members

    recent post : Makan Yogurt Dengan Buah Segar

    BalasPadam
  4. Fisrst time akak dengar benda ni. Apa syarat nak apply kad ini, hanya untuk student ke?

    BalasPadam
  5. nak kumpul mata tu yg payah. huhuhu

    BalasPadam
  6. Nk tanye,kad ni klau apply then kurang join activiti boleh ke?TQ

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...