8SHARE ADA PROBLEM KE?




Hari nieyh buka 8share. . 
terkejut bila kluar page ini

8SHARE ADA PROBLEM KE? , cara cashout 8share, cara daftar 8share, cara tingkat earnings 8share, sebab akaun 8share kena suspended,


OMG !! kenapakan  jadi begini .. . 
8share korang jadi mcm nieyh x . . 
ke 8share yana sorang jew yang jdi begini . . ?
mohon tinggalkan sebarang komen dekat kotak komen yew . .


disebabkan yana x berapa nak paham sangat omputih . . 
maklumat pown dihujung jari ,,so cik yana google
translatekan ayat tersebut..


nak tahu apa yang dimaksudkan dalam page kt atas
nah korang baca nieyh

8SHARE ADA PROBLEM KE? , cara cashout 8share, cara daftar 8share, cara tingkat earnings 8share, sebab akaun 8share kena suspended,






8SHARE ADA PROBLEM KE? 8SHARE ADA PROBLEM KE? Reviewed by ✿Cik Cappuccino Latte ✿ on 4:50:00 PTG Rating: 5

9 ulasan:

  1. aah... dari pg td tak dapat masuk. ingat dh kena blok!! heheh

    BalasPadam
  2. ini mungkin upgrade system ni yana...biasanya migration ni dilibatkan dengan pengalihan server rasanya...

    BalasPadam
  3. tak ada masalah sebenarnya, 8share nak buat pengemaskinian sedikit. Jadi, ambil masa sikit untuk beroperasi. Bersabar sahaja.

    BalasPadam
  4. tadi aje.dia ada upgrade ap entah.skarang dah ok.

    BalasPadam
  5. @Nik Ainaa

    ad masalah nk refer kt kawan..kawan x dpt nk msuk dlm 8share..die x dpt completekan profile..knp ea?

    BalasPadam
  6. @Nik Ainaa

    ad masalah nk refer kt kawan..kawan x dpt nk msuk dlm 8share..die x dpt completekan profile..knp ea?

    BalasPadam
  7. @Nik Ainaa

    ad masalah nk refer kt kawan..kawan x dpt nk msuk dlm 8share..die x dpt completekan profile..knp ea?

    BalasPadam
  8. @Nik Ainaa

    ad masalah nk refer kt kawan..kawan x dpt nk msuk dlm 8share..die x dpt completekan profile..knp ea?

    BalasPadam
  9. Nampaknya hari ini 8share dah kena BLOCK di Facebook. Semua iklan sudah dibuang dari timeline..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Dikuasakan oleh Blogger.