Rabu, 4 September 2013

PAYMENT ADVICE HSBC DARI NUFFNANG




Sekian lama menunggu khabar berita dari pihak nuffnang . .
akhirnya hari nieyh nuffnang kasi berita baik buat yana . .


nuffnang kasi 2 berita unutk yana hari nieyh , , 
satu pemberian cpuv/be yang ke-8 untuk blog yana ..dan satu lagi . .
payment advice hsbc dari nuffnang , ,


hari-hari yana akan buka nuffnang , ,tengok-tengok blog stats . . 
dan hari-hari jugk yana akan check earnings nuffnang dan yang
paling penting payment history . . .

untuk pengetahuan korang . . 30 julai 2013 
first time yana cashout earnings nuffnang sebanyak
rm110.05 seperti tertera gambar dibawah . .
selalunya status payment history unpaid jew . .akhirnya penantian sebulan sahaja . . status payment history bertukar menjadi sent . .
bermakna x lama lagi check nuffnang bakal melayang ke rumah yana



PAYMENT ADVICE HSBC DARI NUFFNANG,cek pertama dari nuffnang, CARA CASHOUT NUFFNANG,



so try check email . .alhamdulillah

PAYMENT ADVICE HSBC DARI NUFFNANG,cek pertama dari nuffnang, CARA CASHOUT NUFFNANG,


pihak nuffnang dah kasi check payment . . 
masih menunggu cek tersebut sampai ke rumah yana . . 
kedatangan cek ke rumah yana amat di alu-alukan..

semoga cek tersebut selamat tiba


20 ulasan:

  1. Jom join segmen SH...

    http://aejarstories.blogspot.com/2013/09/segmen-bkf-by-sh.html

    BalasPadam
  2. tahniah....rezeki...alhamdulillah :)

    BalasPadam
  3. Tahniah Yana...dah plan ke nak buat apa dengan duit tu?

    BalasPadam
  4. alhamdulillah..tahniah yana
    moga sentiasa dimurahkan rezeki

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. Tak tahu pun pasal iklan2 kat blog ni. Baru aktif je.. :D

    Jemput datang blog saya..

    http://delafeesmagazine.blogspot.com/

    BalasPadam
  6. woww.. =) inshaa'Allah selamat smpai..

    BalasPadam
  7. @HAJAR ya insyaAllah,,kalau ada masa yana akn join

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...