Rabu, 25 September 2013

CPUV/BE NUFFNANG YANG KE 10 , 11 &12






selama seminggu lebih cik yana berhenti dari berblogging, ,
bukan sengaja untuk berhenti ,,tapi tidak pernah sedikit pown
terlintas di fikiran untuk berhenti berblogging . .

ke mana cik yana perginya selama seminggu tidak update story dalam blog .
sebenarnya laptop cik yana masok hospital . .
disebabkan motherboard yang rosak melayang duit cik yana rm350 . 
alhamdulillah cik yana kembali berblogging hari nieyh . .
seperti biasa . .rindu sangat dekat blog...

selama seminggu . .cik yana x buka nuffnang . . 
alangkah terkejutnya bila earnings nuffnang naik mendadak  . .
lepas jew cashout hari tue . earnings jadi zero . . then mula kumpul ada
kowt dalam 14 ringgit . .lepas seminggu x buka . . 
nuffnang kasi kejutan . . earnings nuffnang yana naik rm50.76 . .
banyak tue,,maknanya dah boleh cashout...tapi nk simpan biar beratus-ratus






nuffnang kasi kejutan lagi . . bukan earnings saja yang meningkat..
tapi encit nuffnang berbesar hati kasi cpuv/be nuffnang ..
yang ke 1o,11, dan yang ke-12. . 
alhamdulillah murah rezeki 





cpuv/be nuffnang yang ke-10 iklan olay jas bundle . .
iklan dh mula menari-m\nari sejak 18 sept . .
earningsnya baru 1.81 . . 



cpuv/be nuffnang yang ke-11 pula iklan dari british council . . 
earnings yang paling banyak . . iaitu sebanyak rm 3.26 . . 
iklan tersebut masih lagi berjalan ...



cpuv/be nuffnang yang ke-12 datangnya dari syarikat sengheng
tapi earningsnya rm0.34. . xpe lelama banyak kan ......


thanks pihak nuffnang pilih blog yana untuk kasi cpuv/be . .
akhir-akhir nieyh makin murah rezeki yana ..
alhamdulillah... yang setia menjadi kunjungan ke blog yana thanks yana ucapkan ..
dan jugak silent reader untuk blog yana ......








10 ulasan:

  1. Wah.. Tahniahh.
    Makin bertambah-tambah.
    Teringin nak dapat macam tu jugak :)

    BalasPadam
  2. tahniah dik...nanti akak tolong klik :)

    BalasPadam
  3. Tahniah. Makin bertambah-tambah rezeki berblog.

    BalasPadam
  4. Wahhh...bestnya...rezeki2...

    Akak ada le 2 tengah nari2 tapi sikit jelah beberapa ringgit je...hahhaaaa...

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah.. tahniah. rezeki adik :)

    BalasPadam
  6. Yes. dah boleh cash out. nanti boleh belanja saya kepci. hehe

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...