Sabtu, 7 September 2013

CEK PERTAMA DARI NUFFNANG




cek pertama dari nuffnang, cara tunikan cek nuffnang,cek nuffnang,apa itu nuffnang,side income


alhamdulillah . .cek yang selama ini tertunggu-tunggu lebih kurang sebulan
akhirnya cek yang amat berharga terbang dengan selamatnya
sampai ke rumah . . .

hari rabu yana ada terima satu email tentang payment nuffnang . . 
so . .dapat berita cek nuffnang dah pown dihantar . . 
so kelmarin hari jumaat . .posmen datang . .dengan pantansnya . .
pergi cek peti surat . . alhamdulillah side income hasil
berblogging . .terhasil jugak . .

cek berharga rm110 . .ala xbanyak mana pown kn . .
bukan senang nak kumpul earnings sejumlah nieyh . . 
so . .thanks a lot pihak nuffnang . dapat jugak . .
rezeki hasil berblogging . . . 

actually kemarin jugk yana dah dapat gaji pertama yana hasil bekerja keras siang malam . .sampai blog pown x sempat nk hadpate . .
tapi kalau ada masa lapang of course update blog & jejalan blog sahabat 
lain . . . .



11 ulasan:

  1. Tahniah...blogging is fun..dan boleh buat passive income gitu..hehe..

    BalasPadam
  2. @Nasuha of course lha,,,first time dpt cek dri nuff

    BalasPadam
  3. wah bestnya. congrats. ada jugak teringin nak dapat side income dengan cara macam nie tapi tak tahu. alahai.

    BalasPadam
  4. tahniah..
    bnyak dh tu kalau 3 angka..
    shark br 2 angka:)

    BalasPadam
  5. tahniah kak. syuk tekan2. lagi :D

    BalasPadam
  6. KAK BUI PULAK TGH TGGU CEK JUGAK NI..HUHU

    pssttt:tak nak belanja ker..hiksss

    BalasPadam
  7. Tahniah2...dah abis eh duit tu...:)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !