Ahad, 25 Ogos 2013

REMAJA VIDEO COUPLE SEMINGGU DALAM KOSMO






sebut sahaja video 'COUPLE SEMINGGU' , pastinya semua orang tahu video dan sudah pown menontonnya dalam laman youtube . . sebut sahaja PUTERI AWANI @ SYAZWANI DAN JUGAK HUZAIRIE YAHYA . . pasti semuanya dah kenal kn ,,remaja belasan tahun . . kalau yang masih ketinggalan zaman siapa itu puteri awani & huzairie yahya ,,,harap search google yaa. . maklumat semuakan di hujung jari , , hnya pandai mencari sahaja :) . . atau boleh baca di bawah nieyh



tadi lepas keja,,time rehat , , baca paper kosmo . . .tiba-tiba satu muka surat paper tue menjadi perhatian seketika , , bila puteri awani keluar pulak dalam kosmo,,wah, , , dah macam artis pulak puteri awani nieyh kan gara-gara video beliau tajuk couple seminggu, khabarnya puteri awani turun ke jitra kedah sempena hari kperasi bar-baru nieyh . . so pihak kosmo turut menemu ramah beliau , , ada jugak peminat-peminat yang sempat snap photo bersama puteri awani , , wah untungkan , , ,baru belasan tahun dah femes , , melalu youtube, , 

kalau korang nak baca artikel tentang puteri awani , , cepat-cepat lha geledah surat khabar kosmo bertarikh 25 ogos 2013. . .artikel tue pendek sahaja tau,,so tengok lha elok-elok . .takut xjumpa pulak nanti kn. . 


xsempat pulak nak snap artikel puteri awani dalam kosmo . . bateri fon nyawa-nyawa ikan masa tue . . . 
so sapa2 nk baca,,,boleh tgk dalam kosmo





7 ulasan:

  1. knp la,wartawan cari isu ni..

    spatutnye wrtawan ni, cari la isu yg lebih baik dan brilmu mcm citer aduan rakyat ke,isu syiria ,mesir kan dpt membantu mematangkn fikiran rakyat malaysia..

    ~sekadar pendapat..=)

    BalasPadam
  2. rosaklah industri hiburan selepas ni.

    BalasPadam
  3. popular dgn cara yg rasanya agak memalukan..huhu..

    setuju sangat dgn Saljiah Zafirah. wartawan xperlu cari isu xpenting mcm ni. lebih baik mereka tumpukan pada isu2 di Mesir, Syria, atau apa2 saje yg bermanfaat kpd pembaca.

    BalasPadam
  4. Bleh pulak macam tu. Huhu..

    BalasPadam
  5. wahh
    bukan benda ni dah lama ke ??
    hehe.. lmbat..tet!

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !