Rabu, 28 Ogos 2013

28 OGOS 2013 ANIVERSARY KE-3






hari nieyh bertarikh 28 ogos 2013 . .tarikh yang paling bermakna
jugak dalam hidup yana , ,kenapa ?
tarikh nieyh jugak lha yana couple dengan si z . .
alhamdulillah sampai hari nieyh hubungan kmi dah masuk 3 tahun . .
walaupown mcam-macam rintangan dan cabaran yang ada
kami sedia melalui nya . . .

couple sampai bertahun - tahun x bermakna dia yang kita couple
milik kita kn , ,x bermakna jugak couple bertahun-tahun akhirnya kekal 
sampai jinjang pelamin ,,mungkin da sesetengah sahaja hubungan diorang akhirnya sampai ke jinjang pelamin , , jodoh semua tue
ada pada tangan tuhan , ,.

dh masuk tiga hari yana x reply mesej si z . .
hari tue ada perselisihn faham sdikit . .memandangkan 
xnak keruhkan lagi keadaan , ,yana ambil keputusan untuk
stop mesej si z buat seketika . . walau pown hati rindu kan si z . .
tapi demi perhubungan kitaorang . .perlu korban kn sedikit. . 


hajat untuk thun nieyh nak celebrate aniversary kitaorang sempena 
masuk yang ke-3 nieyh . .nampaknya tidak kesampaian . .
sedih jugak ..tapi x mengapa . .kalau hubungn kami pnjang mungkin 
tahun depan dapat celebrate aniversary kli ke-4 . . 
insyaAllah mudah-mudahan permudahkan hubungan kami . . 
kalau rasa si z sesuai untuk yana , ,kekalkan hubungan kmi
hingga jinjang pelamain , , dan hingga akhir hayat untuk bersama di sisi
dia. . . 


for si z , , kalau dah baca entri ini yana ucapkan happy aniversary yg ke-3
walaupown hubungan kita 2 3 hari nieyh sedikit macam ada masalah ,,
yana minta maaf banyak-banyak . . yana cuba menjadi yang baik untuk kamu yaa si z . hope si z maaf kan yana sebab x reply mesej  . 
happy aniversary :)






7 ulasan:

  1. Amin..
    Moga trus kekal..
    Bkn snang tu 3 tahun nk jaga.

    BalasPadam
  2. amin. sehingga hujung nyawa. :) hehe

    BalasPadam
  3. selamat ulangtahun yana... mama klik sini tau

    BalasPadam
  4. moga kekal ke jinjang pelamin..aamin

    BalasPadam
  5. terima kasih semua mendoakan yana yer :)

    BalasPadam
  6. lama jugak ye..sy hrap jgn la kapel lama2..baik ikat je trus..bertung @ menikah terus =) lg best..kalau kapel ni..mcm2 rintangan ada

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...