Isnin, 1 Julai 2013

SI DIA DAH HABIS CUTI SEM









Allahmdulillah thanks for yang maha kuasa. . 
panjangkan umur yana lagi. . .sekarang dah pown bulan 7 , , pejam celik pejam celik rasa
sekejap jew kan, , xlama lagi bulan ramadhan bakal tiba . . . 

hari nieyh 1 julai, , , si dia dah pown habis cuti sem selama 2 bulan . . . 
so mulai hari nieyh si dia kembali study macam biasa . . . .
pepagi subuh lagi dah mesej si dia kejutkan si dia solat subuh. . .




hampeh sahaja ...entah bangun ke tidak x tahu lha. . .
mesej x reply , ,call x terjawab,,tidur mati agaknya. . .hergghh  ..malas dh . . 
lepas subuh yana sambung tido  . . memandangkan semalam nieyh layan citer korea sampai pkol 2 pagi..

pkol 7 terjaga pulak, , tercium bau aroma nasi goreng ma buat . . 
mungkin tadi adik yana tengah sarapan sebelum diorang gerak ke sekolah. . 
cepat-cepat check fon mana tahu si dia reply mecej. . 
waaa,,hampeh , , kt skrin telefon tiada satu pown meCej. . 
hanya wallpaper sentiasa menemani . . . selalu si dia kejutkan yana bangun  tido. . 
hari nieyh yana pulak terpaksa kejutkan dia,,heheh terpaksa ke ? 
nth, , meCej good monink. . tetapi sehingga sekarang
belum terbalas, , aduhai kenapa mecejku x berbalas ya ?
kapan mau balas ...waaa tetiba terkeluaQ loghat indon nieyh apasal....


pelik si dia x mau balas mecej nieyh ..pasai pa. . 
urm susah hati betoi , , kalau hari nieyh dah sambung study xkan lha
nak ucap good monink pown kedekut,,ngee. . .x pa lha. . . 
mungkin si dia tengah bz, , mungkin dia bangun lewat & lewat nk pe g kn kn. . .
mungkin kredit x ada sebab tue x dapat nk reply mecej yana . . 
mungkin bateri fon low, ,macam2 jawapan pulak yang ada . . . 

harap si dia dapat balas mecej yana dengan segera .............
 :)


p/s:hujan renyai-renyai pulak,,rasa macam nak kembali tido 

3 ulasan:

  1. sibuk la tu kot :) btw bersangka baik t bgs dlm prhbgn :D

    BalasPadam
  2. he3..bgus2 :) siap kejut2 bgun solat subuh lg..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...