Selasa, 9 Julai 2013

SAMPLE PERCUMA 2013 : VANISH





Nak sample percuma x ? barang percuma korang x nak ke eishh rugi . . . 
kali nieyh ada sample percuma datangnya dari vanish
korang x tahu apa itu varnish ..ala vanish peluntur baju tue . . .
jom--jom resquest sample sekarang. . nnti dh habis x merasa sample percuma dari varnish kan 
klik sini untuk resquest




sample percuma, free sample 2013,sample vanish percuma



dah klik korang kena lha tunggu dalam beberapa saat hingga selesai loading 
macam gambar kat atas, , seterusnya korang klik resquesr for a free sample 




sample percuma, free sample 2013,sample vanish percuma


tunggu bebrapa saat hingga habis loading . . 
dia akan keluar detail form ..
so korang perlu isi detail form tersebut untuk penghantaran sample percuma




sample percuma, free sample 2013,sample vanish percuma



taraa. . . dah habis isi detail form dan tekan submit. . 
dia akan keluar page nieyh. . . korang berjaya @ tidak grab sample vanish. . . 
kalau berjaya korang kena laa tunggu 4 - 6 minggu . . 






3 ulasan:

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...