Jumaat, 12 Julai 2013

SALAH KE KEJUT DIA BANGUN SAHUR ? ?







Hari nieyh masuk ramadhan yang ketiga. . alhamdulillah . . 
walaupun demam tapi tetap teruskan berpuasa . . .

hari nieyh entah mood lari kemana . . .
pepagi tadi jam telefon berbunyi, , menandakan pukul 4.50 pagi. . 
tandanya yana perlu bangun sahur . . .untuk berpuasa keesokan hari ..
agar tidak berasa lapar . . sebelum bangun basuh muka & bersahur . .
yana kejutkan si dia . . mecej ajak bangun sahur . . 
disebabkan si dia x reply mecej . . yana call . . 
mungkin dengan mecej dia x dengar mana tahu x bangun lagi. . 
so yana call entah berapa kali , , tidak berangkat jugak . . 
hanya kedengaran caller ringtone yang setia menemani yana
sebelum dengar suara dia. . setelah penat beberapa kali call dia, , 
fikir-fikir balik mungkin dia tengah sahur ....



yana pown berhenti untuk call dia. . . bangun dan sahur . . 
takut nanti x sempat dah masuk imsak, , , 
selesai sahur yana sambung call lagi si dia . . 
tapi x berangkat pown . . .xkan laa dia tengah sahur lagi @
dia x bangun sahur ,sedangkan dah berpuluh-puluh kali yana call . . 
teruskan call lagi tanpa putus asa. . sehingga la azan subuh kedengaran . .
dari masjid berdekatan rumah yana ,,tandanya dah masuk subuh . . 
tanpa membuang masa, , ,bangun ambil wuduk , , selesai solat subuh yana call lagi, , mecej entah berapa kali hantar . . satu pown x reply . .



urmmm,,kecewa sedikit dengan perangai dia . .
sejak dia habis cuti sem dan sambung study , , perangai dia lain sangat . .
mungkin kerana perempuan tue ? ntah x nak pikir bukan2 . . 
semalam mungkin lepas dia balik kerja mecej sekejap sampai pukul 12.30 ..
urm . . pagi nieyh dia xda hantar mecej apa pown. . 
selalunya kalau yana lewat bangun dari dia . mesti bangun-bangun akan 
ada mecej selamat pagi dari dia . . 
pagi ini entah xda satu pown mecej , pelik jugak , , 
yana ada buat salah apa dengan dia sehingga call x angkat..
mecej x reply. . jangan biarkan yana tertanya-tanya seorang diri . .


urmm,,kecewa sekali perangai dia macam nieyh ..








9 ulasan:

  1. ala,kesiannya :/ kenapa dia buat macam tu.

    BalasPadam
  2. sabarlah yana..dugaan bulan puasa kot..:)

    BalasPadam
  3. alaaa.. biasa la tu.. nanti sejuk la dia.. :)


    Nak Kad Raya FREE? Meh singgah sini kalau belum join k ^_^ "GA Kad Raya 2013 by EJulz"

    BalasPadam
  4. ragam bercinta nie dik...hihi...
    sabar ya sayang....
    Tanyalah kenapa dik...tak salah bertanya kan :)

    BalasPadam
  5. fae pula terbalik. fae malas rep texts pakwe fae coz fae tgh merajuk ngan dia >.<

    btw fae dah klik iklan nuff yana. but i am not sure kalo klik fae tu kena counted in. just takut they only counted clicks from m'sian.

    salam kenal from brunei :)

    BalasPadam
  6. dia penat keje la kod. sabar je la..

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !