Khamis, 11 Julai 2013

PERHATIAN ! JANGAN KUMPUL EARNINGS SAYS/8SHARE SEHINGGA MENCECAH RM100




Alhamdulillah selesai juga puasa yana untuk hari yang kedua . . 
selsema semakin berkurangan . . .puasa hari pertama & hari kedua x minum
pown air sejuk , , memang tekak yang haus minta air sejuk , , tapi 
terpaksa tepis kemahuan tekak . . minum air suam ,, takut nanti batuk pulak.
nanti lambat nak lega kan . . . 


ok , yana nak citer sikit tentang says / 8 share. . 
pasti korang dah tahukan apa itu says / 8 share ..
income berdasarkan clik tanpa mengeluarkan sebarang modal . . 


ok macam korang tengok tajuk kat atas 
perhatian ! jangan kumpul earnings says/8share sehingga mencecah rm100
korang nak tahu sebab apa. . . 
first sekali bukan x boleh korang nk kumpul earnings says banyak -banyak ..


just kat sini yana nak kongsi cerita  untuk pengguna says . . 
semalam yana ada baca beberapa orang blogger yang akaun says
kena suspended . .
suspended tu apa ? suspended tue macam akaun says diorang digantung @ dibekukan . . so income dari says x boleh cashout...


macam mana akaun says boleh suspended ? 
pastinya korang pown nak tahu , , berdasarkan apa yang yana baca
akaun diorang kena suspended kerana tukar link iklan 
di group-group click iklan . . 
korang pown tahukan kt fb bermacam group ada. . 
x ketinggalan jugak group says,churpchurp dan bermacam lagi . 
kalau ada salah seorang yang report link iklan korang. . 
secara automatik akaun says korang akan jadi suspended tanpa bagi warning
terlebih dahulu........


cara cashout 8share,sebab akaun 8share kena suspended,kenapa akaun says suspended,cara daftar 8share,cara tingkat earnings 8share,cara daftar 8share,cara cashout 8share

so . .pengguna says yana sarankan korang jangan kumpul earning says
beratus-ratus tanpa cashout . . .
lebih baik cukup je rm55.oo (contoh) korang terus cashout . . 
sebab kalau korang simpan lelama dalam akaun says . . 
mana tahu akaun says korang kena suspended . . so earnings yang beratus- ratus korang kumpul , terus x boleyh cashout , , tengok melayang jew kan . . 
lebih baik cukup jew 50 lebih cepat-cepat cashout . . 


macam yana plan nak cashout lepas raya . earnings yang terkumpul
setakat ni rm140 . . lepas terbaca jew entri tentang akaun says suspended . 
yana pown takut akaun says yana pown jadi so . . tukar
plan x jadi pulak nak cashout lepas raya . .


cara cashout 8share,sebab akaun 8share kena suspended,kenapa akaun says suspended,cara daftar 8share,cara tingkat earnings 8share,cara daftar 8share,cara cashout 8share



kelmarin yana dah pown cashout earning says . . 
tapi bukan semua yana cashout sebanyak rm110 jew. .
berbaki lagi rm30 . . tapi statusnya masih pending. . mungkin dalam masa
seminggu duit akan masuk dalam bank . . .



so pengguna -pengguna says . .jangan menyesal kalau akaun says korang kena suspended & earning says beratus-ratus korang kumpul selama nieyh lesap dengan sekelip mata . . .so hati-hati, , 


kalau korang ada pengalaman akaun korang kena suspended . . 
boleyh kongsi-kongsi dengan yana yer. . . . 








36 ulasan:

  1. nice sharing .. lagipun semua iklan ada syarat yang tak boleh letak iklan di sebarang group...

    BalasPadam
  2. Kalo x salah diorang takkan suspend.. so kepada yang belum tahu masa 8share nak cash out di bawah ni kami beri tarikh masa 8share akan proses cash out dua kali setiap bulan..

    so sebelum tarikh tersebut tiba,cash out lah earning 8share korang.. contoh untuk bulan julai ni 8share akan cash out pada 15th July 2013 so 14 july ni cash out earning korang dan esoknya akan diproses...

    15th July 2013
    5th August 2013
    19th August 2013
    2nd September 2013
    16th September2013
    7th October 2013
    21st October 2013
    4th November 2013
    18th November 2013
    2nd December 2013
    16th December 2013

    Selamat ber8share dan selamat menyambut ramadhan. :)

    BalasPadam
  3. wah..cik baru je nak berjinak-jinak nie dik..hihi...harap bantu cik akak tau...hihi..cik akak adakan mini klik-klik ramadhan tu...hihi...bantu cik akak :)

    BalasPadam
  4. thanks alot for sharing :)

    BalasPadam
  5. thanks sharing yana
    lately slalu gak baca status rakan2 yg akaun diorg kena suspend..seram gak..ye la..penat2 kumpul earning..tetibe lesap..huhu
    nnti nak cashout jugak la

    BalasPadam
  6. Takut pulak dengar . Macam sia-sia je kalau kumpul banyak-banyak last-last tak dapat cashout :D

    BalasPadam
  7. ein xreti gune syas nie...

    BalasPadam
  8. sori . saya xberapa paham . earning saya skrg ni ada RM244 . So , kalau saya nak cashout sekarang , cashout RM50 dulu ke ? mohon bagi penjelasan :)

    BalasPadam
  9. Dah kena suspend pun. Tak tau nak buat macam mana.. Huhuhu..

    BalasPadam
  10. @Nao Mei ok cik akak ,,nnti yana join klik ramadhan tue

    BalasPadam
  11. @Yumida Huda ok ..yumida,,jgn kumpul earning dalam account byk2,,,tkot nnti suspeded xsempat nk cashout

    BalasPadam
  12. @Nur Irdina yer betul tue,,penat2 jew,,, kita suruh rakan2 lain klik iklan

    BalasPadam
  13. @syuk shusuke ada tadi terbaca status dia kt fb, , kesian pulak,,,

    BalasPadam
  14. @E'inxpe belajar,,lelama pndai jugak

    BalasPadam
  15. @Cik Fie lebih baik cik fie cashout kesemuanya ..mcm akaun yana ada rm140 tapi yana cashout rm110 jew, , 30 lagi yana simpan dlm account

    BalasPadam
  16. Suspended nih terjadi sebab salah guna orang tuh . selalu guna cara licik dengan letak di shout orang lain or komen untuk menarik perhatian orang lain . that's why boleh suspended . kan ada rule jangan main2 . kalau 8share dapat detect memang nahas laa . just share . ada blogger beribu pun duit tak pernah suspended pun kalau guna cara betul :)

    BalasPadam
  17. acc suspended ...memang patut pun..semua jenis iklan memang macam tu ..kalau ade cheating memang boleh suspend..

    same jugak dengan adsense ..kalau guna tool untuk tingkatkan trafik..macam auto click software..

    ade jgk software yg selamat untuk adsense ..mane2 iklan pun pun same jgak..ade cheating jadi lah macam tu..kalau 8share dah update script die lagi susah nk cheating ..sbb die boleh detect url dari mane..hehe..just share je pengalaman..

    BalasPadam
  18. @KongsiBlog oh...terimakasih yer KB..sudi kongsi2 pndapat. . .

    BalasPadam
  19. Assalamualikum Semua.saya pun ada akaun says ni.dah sekali cash out.Itu pun bila earning cukup2 rm50.dlm bberapa hari lagi saya akan cash out earning yg kedua.rm50 juga la.ttapi saya mengambil masa yg Lama utk kumpul earning walaupun just rm50.sebab kurang org yg klik iklan saya.huhu. korang pula cmne?cecite sikit. ;).jom berkawan kat FB.

    BalasPadam
  20. Lepas cahsout masih boleh kumpul lg ke? Jalau masih boleh, lps tu boleh cashout lg tak eh?? Haha. Saya bru je join benda ni. Sbnrnya saje2 je..

    BalasPadam
  21. boleh ke klu kita nk wat 2akaun 8 share pastu guna no bank yg sama?

    BalasPadam
  22. @sha usd ya lepas cashout boleyh kumpul lgi earnings,,jgn isau

    BalasPadam
  23. @mohdnur93 x boleyh..sebab detail nnti sama

    BalasPadam
  24. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  25. As salam sis..nk tanya la...knp sy punya ic x bole masuk yer??dia kate ic tu dh digunakan...sbg pebgguna 8 share yg senior la kan, tlg la bantu sy..ape perlu sy buat ye??tq

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !