Khamis, 11 Julai 2013

KENAPA HUZAIRIE YAHYA UCAP TERIMA KASIH BAGI PIHAK PUTERI AWANI ?


2 3 hari nieyh , , trafik blog mencacak naik , , gara-gara 
kisah percintaan huzairie yahya & puteri awani, , umunya semua dah tahukan kisah
hanya melalui video yang telah diupload di youtube . . kisah percintaan mereka sangat top . . 


penjelasan huzairie yahya mengenai video puteri awani.video couple seminggu., huzairie yahya, puteri awani, huzairie yahya ucap terima kasih bagi pihak puteri awani, video parodi couple seminggu,


buka nuffnang tadi terkejut jugak, , tgk keywords yang paling femes, , 
tentang kisah percintaan mereka. . macam yang yana print screen kt atas 


korang tengok tajuk kat atas 'kenapa huzairie yahya ucap terima kasih bagi pihak puteri awani'
korang nk tahu sebab apa ? 
jom kita baca satu komen yang ditinggalkan oleh huzairie yahya sendiri ..
melalui akaun facebooknya . .disebabkan ramai yang bash dia



penjelasan huzairie yahya mengenai video puteri awani.video couple seminggu., huzairie yahya, puteri awani, huzairie yahya ucap terima kasih bagi pihak puteri awani, video parodi couple seminggu,





16 ulasan:

  1. Kesian pulak bila tengok.. Huhu..

    BalasPadam
  2. kesian memang kesian kat puteri awani tu.tapi baca komen pakwe dia tu rasa panas pula. salah juga org yg bash mereka tu tapi knp perlu menyuakan perkara sebegitu 'tak de dosa ke?' pergh! bro, semua org ada dosa lah tapi xyah ckp tulaah. nampak sangat marah org2 yg bash mereka tu. nak kata ko nk tegakkan keadilan? puih! tegakkn benang dah basah ada laah!! benda yg sudah terang lgi bersuluh. ini namanya ada ilmu agama yg cetek. kononnya bersumpah nak syg, cinta smpai mati. weeeaak! mutah merah aq!! tapi baguslah awani dah mohon maaf kat blognya. tapi pakwenya tu... heeeeh! kalau aku ada adik camtu memang aq xnak mengaku adik dah. memalukan! benda gitu nk upload youtube then si jantan tu pun bodoh tak bagi bt privacy. nak jaja ko ada makwe yg cantik? nk kata ko tu laku? puuih! reject terus dari calon suami yang baik!!!

    BalasPadam
  3. entah pe pe yang kesian budak perempuan tu ,,budak sekrang dasyat

    BalasPadam
  4. huhu..mmg xptut pun bash sgt..kna tgur secara hikmah n slow talk..bln pose xelok kutuk..hihi

    BalasPadam
  5. ye xye jgak si ery ni macam nk tegakkn benangyg basah je ,lain kali cakaplah macam ni.."semua orang ade buat silap ,kalau xde gila lah" haa kan sopan tuh haha@Tanpa Nama

    BalasPadam
  6. kesian jugok. ramai knn org bash dieorang.. perli2 ag. ishh

    BalasPadam
  7. akak jugak la ketinggalan tak kenal depa ni..hehe

    BalasPadam
  8. hurm.. tak tau nak kata aPA ..btw aliya nak copypaste kat blog ni .. aliya kredit yana tau :)

    BalasPadam
  9. cik akak tak nak kata pa dik...berani buat berani tanggung ye je...hihi...hidup nie...kalau kita tersilap langkah...memang orang hentam habisan....biasalah kain sendiri terkoyak sibok hal orang...manusia memang tak lari dari semua tu...tapi tak salah tehur menegur...Andai untuk kebaikan kan...hihi.

    BalasPadam
  10. setiap orang buat salah , tapi tak semua orang learn from their mistakes...itulah sebenarnya perbezaan kita semua :)

    BalasPadam
  11. tak berfikir panjang , kan dah kena..

    BalasPadam
  12. Aku rsa mcm nk tumbok je muke si ery ni...

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...