Rabu, 31 Julai 2013

KAD RAYA DARI RAKAN BLOGGER




Assalamualaikum ,,,,



Alahmdulillah . . tahun ini ingatkan kad raya tidak lagi bertandang ke rumah .
rupanya ada jugak . . maklum la zaman sekarang dah terlalu canggih gitu . .
sampai kad raya pown hantar guna sms , mms dan banyak lagi , ,
kad raya entah macam ditelan zaman . . 




kad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan blogger

kad raya kat atas datangnya dari blogger EZ a.ka eqbal zakariahttp://www.eqbalzack.com/ . . cantik kad raya dia . . salam aidilfitri jugak yana ucapkan




kad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan bloggerkad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan blogger
alhamdulillah tahun ini yana dapat kad raya yang dari bloggerhttp://chipmunkandbarney.blogspot.com/walaupown simple..tapi tetap bermakna . . bukan senang rakan-rakanblogger nk kasi kad raya kan . . terima kasih http://chipmunkandbarney.blogspot.com/kasi kad raya yg cntik nieyh . . 



kad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan blogger

Kad raya versi bookmark  , kad raya nieyh darihttp://jemarisuri1001.blogspot.comterima kasih kak JS. . cantik kad raya versi bookmark nieyh ,,salam aidilfitri jugak yana ucapkan





kad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan bloggerkad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan blogger
kad raya yang ketiga . . dari bloggerhttp://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.comdan http://nuraizwadahwan.blogspot.comkad raya yang berwarna-warni . . dalam tue ada terselit ucapan sikitterima kasih atas pemberian kad raya . . salam aidilfitri yana ucapkan




kad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan bloggerkad raya,design kad raya,kad raya handmade,kad raya dari rakan blogger

kad raya yang keempat . . datangnya dari bloggercik en a.k.a http://www.nurfuzie.com/terima kasih atas pemberian kad raya ini . . salam aidilfitri jugak yana ucapkan,,semoga raya kali in penuh bermakna





kad raya yang kelima, pemberian dari blogger yang jauh . . kalau xsilap yana ejulz nieyh tinggalnya di sarawak . . terima kasih saudara ejulz atas pemberian kad raya . . cantik sangat jom singgah blog ejulz http://kampung-kameq.blogspot.com


alhamdulillah kad raya korang dah selamat bertandang ke rumah yana
hari nieyh . . insyaAllah tahun depan kalau xde aral melingtang . .
yana akan balas balik kad raya korang yer. . kalau nak hantar sekarang pown dah x sempat . . apa-apa pown . . yana ucapkan salam aidilfitri buat semua rakan blogger walaupown x pernah bersua muka . . hanya menjadi rakan alam maya sahaja . . nak susun sepuluh jari mohon kemaafan andai terkomen
yang x kena yer . . selamat hari raya aidilfitri

15 ulasan:

  1. wahh bestnya dapat bnyk kad raya :)

    BalasPadam
  2. bestnye dapat kad raya. GBM tahun ni tak dapat pun lagi kad raya. tahun lepas ade la jugak seketol dua. tahun ni takde langsung.

    BalasPadam
  3. @Aku Penghibur alhamdulillah acik dpt jugak 4 5 keping kad raya

    BalasPadam
  4. @Gadis Berkaca Mata ala..xpe thun depan insyaAllah yana kasi sekeping kt GBM k,,thun ni xsempat nk design kad raya

    BalasPadam
  5. banyanyaaa.
    Yg ita punya tak sampai-sampai lagi.
    Teringin nk hantar kt orang lain tapi tak pandai nak mengepos. :)

    BalasPadam
  6. wa...cantik2 lah kad raya dia dapat =)

    BalasPadam
  7. wah dik..untungnya adik tau :)

    BalasPadam
  8. wah dik..untungnya adik tau :)

    BalasPadam
  9. huhu, syuk dapat sms je. alasan berjimat..

    BalasPadam
  10. banyaknya dapat kad raya.. semua comel-comel.. :D

    BalasPadam
  11. banyaknya dapat kad raya..
    tahniah ^_^

    BalasPadam
  12. oklah tu byk jugak
    k.el ni 1 keping je hahaha
    dulu time studi2 dulu mak aii
    k.el lah penerima paling byk kad raya..smpi feeling awesome sgt masa tu skun nk dpt 1 pun ssh smua skun pki mobile fb twitter blog je huhu

    BalasPadam
  13. hu3..bnyak tu =) boleh la gntung utk raya ni

    BalasPadam
  14. wah memang cantik kan bagus dapat heheee.... dan saya nak mengucapkan selamat hari raya aidilfitri.

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !