Selasa, 9 Julai 2013

JANJI SETIA BUDAK BARU COUPLE SEMINGGU





video budak dah couple seminggu,huzairie yahya,gf huzairie yahya,couple seminggu,video youtube couple seminggu




Semalam tengah blogwalking, , ,terperasan pulak ada beberapa blogger
update tentang couple seminggu , , , ,mula-mula x tertarik nak mmbaca entri tue . . 
memandangkan terjumpa ramai yang update tentang couple seminggu . . so yana pown
tetiba tertarik , ,apesal dengan couple seminggu . . . bila baca entri diorang , , baru tahu , . .
then pepagi ,, (sudah tengah hari :) ) try search youtube couple seminggu . . . 
keluar video . . . 






bila yana tengok video nieyh . . . nak tergelak pown ada jugak ,,,sweet pown ada jugak ...
hahaha girlfriend si huzairie yahya. . buat video beb , , ,dah seminggu couple dh berjanji macam-macam ...

janji yang pertama -akan sayang awak sampai habis nyawa saya melainkan awak yang tinggalkan saya

janji yang ke-2-saya akan cinta awak sampai saya mati melainkan awak je yang dah x cinta saya lagi

janji ke-3-saya janji akan jadi yang terbaik untuk awak melainkan saya dah xde,



hohoh sweet giler, , , janji berbagai lagi, , , ingat jodoh pertemuan di tangan tuhan
baru seminggu beb couple dah buat video cenggini , , kalau dh cukup sebulan couple...
ada lgi x video cenggini ,,hehehe , , , kalau ada nak tengok lagi laa, , 
apa lagi janji terbaru krpada si erry tue ,,, , , 


btw yana dh nk masuk 3 tahun couple with my bf , ,, , hehehe
nanati dah cukup 3 tahun nk buat video cenggini jugak laa (HEHHE,,PERASAN JEW LEBIH)
xkan laa nak update video macam tue. . . . maluuuu,,, waa


ok korang yg belum tengok video tersebut,,,
nak tengok laa kat atas lepas tengok berikan pendapat korang mengenai video tersebut. . . 
actually yana dh masuk 3x tgk video sweet tue, , naseb laa line dia x tersekat-sekat, , , 


actually gf si erry buat video nieyh mendapat tentangan hebat. . . 
ala bagi yana ok jew video nieyh . . . bukan bercumbu-cumbuan . . kan. . 
kira ok lagi ,,dripada upload video yang bukan - bukan








15 ulasan:

  1. mcm2 budak zaman sekarang...

    BalasPadam
  2. Hehe..yg best tu siap bgtau umah hijau dapat no 3 masa tgh meluahkan perasaan.huhu

    BalasPadam
  3. hehehe. kita pon bru taw .tdi pgi. kt TL nd fb byk sgt post mende ni. btw, huzairie yahya sape?

    BalasPadam
  4. @♥ iqwa-niera ♥ bf dya. . . asanya budak erry nieyh young modelling

    BalasPadam
  5. alolo...tak dapat tengok video lah dik...hihi...malam nanti kita tengok...berjanji bagai budak nie...alolo...sayang..hati2 bercinta tu..:)

    BalasPadam
  6. tgok tak troll video dia?? serious lawak.wakaka

    BalasPadam
  7. Spender pun ayah belikan -.-

    BalasPadam
  8. Alaa. .sweet la sgt. .bgs nikah trus. .ahaha. .spender mc mak bpak yg bg. .kuar dating pun mnta duit emak. .ahaha

    BalasPadam
  9. Hasan Al-Gambirey7/25/2013 7:45 PG

    ni la yg dinamakan janji melayu.. huhu.. hangat2 tahi ayam

    BalasPadam
  10. Comel budak ni tapi poyo.. sian pon ada.. yela seminggu kapel.. saya yg ada hbgn kapel ngan bf saya 5 tahun pon boleh clash inikan yg seminggu.. sesungguhnya kapel tu haram.. hihi.. tp sweetla.. hahaha..

    BalasPadam
  11. Comel budak ni tapi poyo.. sian pon ada.. yela seminggu kapel.. saya yg ada hbgn kapel ngan bf saya 5 tahun pon boleh clash inikan yg seminggu.. sesungguhnya kapel tu haram.. hihi.. tp sweetla.. hahaha..

    BalasPadam
  12. Comel budak ni tapi poyo.. sian pon ada.. yela seminggu kapel.. saya yg ada hbgn kapel ngan bf saya 5 tahun pon boleh clash inikan yg seminggu.. sesungguhnya kapel tu haram.. hihi.. tp sweetla.. hahaha..

    BalasPadam
  13. nk becinte tu x sala ... xp ad btasny . awk bru seminggu couple , rseny x ya la bwt video cm tu ..

    BalasPadam
  14. bajet weyh . baru umur 14 tahun , belum 17 tahun dah kecoh couple seminggu

    BalasPadam
  15. Budak2 zman skrg..orng nk couple dye nk couple mcm tu la jd

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...