Rabu, 17 Julai 2013

CASHOUT SAYS/8SHARE RM10900





Alhamdulillah . . duit says/8share dah selamat masuk dalam akaun bank. .
yana dah pown cashout duit 8share kali ke-3. . alhamdulillilah kali
nieyh yana cashout sebanyak rm110.00 . . so rm1.00 sudah ditarik . 
jumlah yang dimasukkan ke dalam bank hanya rm109.00



kenapa akaun says suspended, cara cashout 8share, cara daftar 8share, cara tingkat earnings 8share,


x sampai seminggu . .pihak 8share dah pown masukkan duit dalam bank . .
mulanya nak cashout lepas raya . . so tengok dua tiga orang blogger
yang akaun diorang kena suspended . . macam mana akaun 8share bolh suspended? nak tahu boleh baca disini



so takut-takut kalau akaun yana pown kena suspended so. . 
tanpa pikir panjang cepat-cepat yana cashout . . 
tapi bukan semua . . yana simpan setengah dalam akaun 8share. . . 


so xlama lagi boleh cashout kali ke-4. . 
so korang yang bersikap jujur & nak exchange link iklan . .
boleh saja mecej di fb yana yer. . 
pastikan korang jujur bila klik . . :)






25 ulasan:

  1. wah tahniah..
    yaya bru sekali je cash out..huhu

    BalasPadam
  2. wah.. bestnye..ly beli bj raye tu..

    BalasPadam
  3. wah... bestnya.. teringin nak join macam nie.. tapi xreti.. =(

    BalasPadam
  4. eeii.. jelesnya mama... tahniah yer, nanti mama kelik banyak-banyak...

    boleh soping raya nanti..

    BalasPadam
  5. Bestnya! Boleh guna duit tue untuk beli persiapan raya. :) Arol ada akaun Says tapi tak pernah share iklan pun. :D

    BalasPadam
  6. tahniah yana
    beznye...blh beli baju raya dah
    yumida nyer 1st time cash out..sronok je rasa

    BalasPadam
  7. wah best tu...tahniah2..:D

    BalasPadam
  8. wah adik dah 3 kali cash out..akak sekli pun belum pernah

    BalasPadam
  9. Banyaknya..boleh blanja kefci ni hehe :) salam kenal..

    BalasPadam
  10. yeayyy...duwet raya! hehe

    -eqbalzack-

    BalasPadam
  11. Dina teringin nak buat tapi masih kecik lagi . Huhu :')

    BalasPadam
  12. nie dah masok kali ketiga cash out.. heee

    BalasPadam
  13. ley x click link kita.kita click link awk?

    BalasPadam
  14. salam. sy rasa 8share lambat dapat income la huhu kadang share tapi income tak naik pun..huhu

    BalasPadam
  15. @Cik Itah@RRP memang lmbt,,kena sabar & rjin kn exchange link dgn kwn2

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !