Selasa, 30 Julai 2013

CARA CASHOUT NUFFNANG DENGAN MUDAH

cara cashout earnings nuffnang dengan mudah



firstly tutorial ni untuk sesiapa yang masih dalam keraguan bagaimana nak
cashout nuffnang . .yang masih newbie dalam menggunakan nuffnang nie. .
hari ni yana nak kasi tutorial sikit. . .xsalah kalau kongsi ilmu . . 


sebelum nak cashout earnings nuffnang,korang kena
pastikan earnings korang
dah matang , rm50 gitu , ,kalau x cukup rm50 
korang x boleh cashout lagi,,
kalau sudah melebihi rm50 boleh la cashout
macam mana nak cashout ? 



1. semestinya korang kena buka akaun nuffnang

2. tekan bahagian earnings pada sidebar kiri & tekan cashout


tutorial cara cashout nuffnang,cashout nuffnang dengan mudah,tips cashout nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang, tutorial cara cashout nuffnang,cashout nuffnang dengan mudah,tips cashout nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang, tutorial cara cashout nuffnang,cashout nuffnang dengan mudah,tips cashout nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang,





3.lepas korang tekan cashout . automatik akan keluar form detail kita.
pastikan korang letak nama sebenar korang & juga alamat rumah dengan betul .memudahkan proses nanti ,selepas selesai semua detail ,korang tekan confirm ,sebelum terlupa , pihak bank akan caj sebanyak rm1 untuk proses pengeluaran duit


tutorial cara cashout nuffnang,cashout nuffnang dengan mudah,tips cashout nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang,




4 lepas korang dah tekan confirm secara automatik green box akan terpapardan secara automatik jugak earning cpuv & cpc akan kembali menjadi kosong .
tutorial cara cashout nuffnang,cashout nuffnang dengan mudah,tips cashout nuffnang, cara daftar nuffnang, cara tingkatkan earning nuffnang,



5. tunggu la dalam masa 30 hari @ 60 hari . cek nuffnang akan terbang ke rumah korang . 






11 ulasan:

  1. info yang menarik thankssss sharing

    BalasPadam
  2. Banyaknya duet raya dia..hehe..nak sikit!

    BalasPadam
  3. @kimi jamai heheh bole saja,,raya nnti yer jmput dtg rumah

    BalasPadam
  4. bestnya dah leh cashout
    jemput join

    http://www.iuzira.com/2013/07/contest-blogger-jejaka-jambu.html

    BalasPadam
  5. Menarik. Tapi tak tau bila boleh cashout.

    Baru perasan, kita satu negeri :)

    BalasPadam
  6. @Invisible Me xpe. . lelama bole cashotu juga,,,sabar yer

    BalasPadam
  7. nice sharing =) in.shaa.Allah, kalau ada rezeki nnti, boleh la refer kt sini

    BalasPadam
  8. salam..
    google pasai tips nufnang..
    trus msk bliog ni..tq 4 info..
    follow blog ni :)

    BalasPadam

tinggalkan komen anda kat sini. . InsyaAllah CikCappuccinoLatte akan sentiasa membalas kunjungan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

NEWS !